AMD Brazos platforma įsikūrė MSI Wind Top kompiuteryje

Naujoji AMD Brazos platforma pamažu skverbiasi į viskas viename kompiuterius ir pigius nešiojamuosius. Štai gerai žinoma kompanija MSI Europoje pradėjo pardavinėti Wind Top AE2050 viskas viename kompiuterį su minėta platforma.

MSI Wind Top AE2050 širdis – dviejų branduolių AMD Fusion E-350 APU procesorius, kuris dirba 1,6GHz taktiniu dažniu, o savyje turi dar ir grafinį Radeon HD 6310 branduolį, kuris suderintas su DirectX 11 API rinkiniu.

Bazinė MSI viskas viename kompiuterio versija turi 2GB darbinės atminties, 500GB kietąjį diską, įprastą DVD optinį įrenginį, kortelių skaitytuvą, WiFi bevielio ryšio modulį, 0,3MP priekinę vaizdo kamerą, du 3W garsiakalbius, pora USB 3.0 išvesčių ir HDMI jungtį.

Dar viena įdomi MSI Wind Top AE2050 viskas viename kompiuterio savybė – 20 colių ekranas, kuris ne tik geba atvaizduoti 1600×900 taškų rezoliuciją, bet ir yra lietimui jautrus, taigi Windows 7 operacinę sistemą galima valdyti ir prisilietimo pagalba.

4 Komentarai

  1. nemesis parašė:

    Manęs tai labai nedžiugina faktas, kad viskas viename kompiuterių kainos yra visiškai nekonkurencingos. Nesuprantu kaip gali panašaus galingumo laptopas + 22\" monitorius kainuoti praktiškai dukart pigiau nei tokio pačio galingumo viskas viename kompiuteris?

  2. SB parašė:

    nemesis>Nereikia pamirst, kad cia turim ir touch-screen ekrana.

  3. pureass parašė:

    kokia kaina???

  4. SB parašė:

    pureass>Bazine versija – 600 euru.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.