AMD gali nebegaminti 28nm APU lustų GlobalFoundries

Interneto erdvėje teigiama, jog antras pagal dydį lustų gamintojas pasaulyje, kompanija AMD, turi vis daugiau problemų su savo APU procesorių gamyba GlobalFoundaries gamyklose panaudojus vieną iš pažangiausių 28nm technologinį procesą.

Problemos tokios didelės, kad AMD neva atšaukė Wichita ir Krishna produktų, kurie turėjo būti C ir E serijos produktų, skirtų žemos ir vidutinės klasėms įpėdiniai, gaminimą panaudojus pažangų 28nm procesu, tad lustų gamintojas ieško kitokių būdų išspręsti esamą problemą.

Paprasčiausia atrodo perkelti lustų gamybą iš GlobalFoundaries gamyklų į TMSC gamyklas, tačiau viskas nėra taip paprasta, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio. Jei AMD taip iš tiesų nuspręstų padaryti, daugelį dalykų reikėtų pradėti nuo pat pradžių ir tai užimtų daugybe laiko.

Visgi sprendimas šioks toks yra. AMD tiesiog gali pritaikyti 28nm technologinį procesą savo esamiems Ontario Zacate produktas, tačiau tai reikš jokių inovacijų architektūroje nebūvimą, o Krishna ir Wichiita išvystumėme greičiausiai kitų metų pabaigoje. Kad ir kaip bebūtų, oficialių žinių iš AMD kol kas nėra.

1 Komentaras

  1. BroniusK parašė:

    Visos nesėkmes veda į laimėjimus. Gero kelio 28nm technologijose AMD.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.