AMD išleidžia „Catalyst 15.9 Beta“ tvarkykles

AMD siūlo parsisiųsti naujausias savo tvarkykles – „Catalyst 15.9 Beta“. Šiame atnaujinime rasime optimizacijas, skirtas „Star Wars Battlefront Beta“ ir „Fable Legends“ žaidimams.

„Catalyst 15.9 Beta“ tvarkykles taip pat išspręs problemą kai DXDIAG nerodydavo DirectX 12 savybių rinkinio 12_0 palaikymo, nors vaizdo plokštė būdavo pilnai suderinama su šiomis instrukcijomis. Taip pat pašalintos problemos ir su „Dragon Age: Inquisition“ žaidimu, jį paleidžiant kai naudojamas Mantle API. Turintys „Benq“ Freesync monitorius irgi apsidžiaugs, nes pašalinta problema, kai išinstaliuojant tvarkykles vaizduoklis kartais tiesiog prarasdavo signalą. „Benq“ Freesync savininkai kentėjo ir „Dirt Rally“ žaidime dėl jo išsijungimo, dabar tai turėtų būti praeitis.

Pilną pataisymų ir žinomą likusių problemų sąrašą rasite oficialiame AMD tinklapyje, iš ten ir galėsite parsisiųsti naujausias „AMD Catalyst 15.9 Beta“ tvarkykles.

1 Komentaras

  1. vacoum parašė:

    man tai keista, kaip driveriai konkreciam zaidimui priduoda fps ?

    Na yra apsvietimo ar postprocesinimo algoritmai, kurie ten mokslininku slifuojami.

    O dar tam paciam zaidimui buna ir AMD ir Nvidia driverius isleidzia, kurie duoda ju kortoms boostus.

    Nebent ten driveriai koreguoja levelius, pvz ant ultra nustatymu matomumo laukas keiciasi, atstumas ne 2 km, o tampa 1.9km 😀 ir t.t.t

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.