AMD keičia Catalyst tvarkyklių atnaujinimo politiką

Panašu, kad AMD nusprendė padaryti galą oficialių (WHQL sertifikatą turinčių) VGA tvarkyklių atnaujinimo politikai – iki šiol kiekvieną mėnesį pristatydama naują tvarkyklių paketą, AMD greičiausiai koncentruosis ir dirbs ties atnaujinimais kur kas ilgiau.

Ką gi tai reiškia? Teoriškai AMD bandys rimčiau susikoncentruoti ties esminiais vartotojams labiausiai rūpimais vaizdo kokybės ir VGA spartos didinimo kriterijais, nei ties įprastiniais, kur kas mažiau svarbiais, pataisymais. Tokiu būdu "Catalyst" tvarkyklių kūrimo komandos darbai nebus padalinti į dvi dalis: pirmoji dalis užsiima oficialiomis WHQL tvarkyklėmis, o kita – "sėdi" ties įprastinais pataisymais ir klaidomis. Tikėtina, kad kiekvieną mėnesį turėtume sulaukti didesnio skaičiaus, smulkių parsisiunčiamų failų pavidalu, pataisėlių (angl. hotfix) bei bandomųjų (angl. beta/preview) tvarkyklių. Tokiu atveju WHQL paketas surinks daugiau atnaujinimų ir bus išleidžiamas rečiau.

Tikėtina, kad tokią pertvarką AMD stovykloje lėmė didėjantis vartotojų nepasitenkinimas esama "raudonųjų" tvarkyklių kokybe ir perėjimas prie "Nvidia" produkcijos.

Šiąnakt AMD išleido "Catalyst 12.6 Beta" tvarkyklių paketą, taigi kas nesate patenkinti dabartinėmis turimomis tvarkyklėmis, siūlyčiau išbandyti pastarąsias.

                                     

3 Komentarai

  1. krimon parašė:

    O tai kur dingo 12.5? pas mane per "Catalyst Control Center" "Software Update" skilti rodo naujausia tvarkykliu versija yra 12.4

  2. BC00 parašė:

    12.5 rašo, kad nebeegzistuoja.

  3. zirnis parašė:

    turbut jau naivu tiketis, kad AMD prisimins senesnius savo klientus ir sutvarkys R57XX serijos beda, kai 2d rezime crashina driveriai

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.