AMD partnerių pateikti HD 6850 pavyzdžiai veikė sparčiau

Po AMD Radeon HD 6850 ir HD 6870 vaizdo plokščių apžvalgų pasirodymo technikos entuziastai pastebėjo, kad su HD 6870 apžvalgomis viskas gerai, tuo tarpu pateikta HD 6850 sparta visiškai neatitinka realybės.

Kaip žinia, AMD Radeon HD 6850 turėtų turėti 960 srovių procesorius, ką jūs ir gausite nusipirkę šį gaminį iš parduotuvės, tuo tarpu TechPowerUp ir kiti didesni technikos portalai praneša, kad jų gauti AMD partnerių pavyzdžiai turi ne 960, tačiau 1120 srovių procesorių.

AMD suskubo įsikišti į šią situaciją ir pranešė, kad iš tiesų kai kurie technikos portalams išsiųsti partnerių pavyzdžiai dirba ne tokia sparta, kokia turėtų, tai yra greičiau. Dėl to kompanija kaltina savo partnerius, kurie aktyvavo per daug srovių procesorių. Tiesa, AMD pažymi, kad visos vaizdo plokštės esančios rinkoje turi tiktai 960 srovių procesorius, kaip ir visi testavimo pavyzdžiai, kuriuos technikos portalams atsiuntė pati kompanija.

11 Komentarai

  1. Storasis parašė:

    Eina jie nafig…na ir lupikai , 200-220 baksu kainuoja amerikoj 6850

  2. Linas parašė:

    Visai nelogiska kaina, juk sutikime geriau uz tokia kaina pasiimti 5850.

  3. bronius parašė:

    5850 vienareiksmiskai geriau…

  4. Kiberbobas parašė:

    o man idomu kaiip MSI GTX460 hawk talon attak tvarkosi su HD6850 ir HD 6870? idomu kada apzvalgos pasirodys 🙂 nu bet gerai is vienos puses kad tokios kainos, turetu dar sumazet senesnes kartos ploksiu kainos 🙂 zek dar po kokiu pora menesiu ir MSI GTX460 hawk talon attak galima bus isigyti 🙂

  5. Deft parašė:

    Butent, konkurencija yra rojus

  6. Povilas parašė:

    Kiberbobai: taigi dabar hawk kainuoja ~710lt. tallon attack tik gamykliskai astriau paturbinta ir tiek, jos identiskos, jami hawk ir pasidarai core clock 950 extremaliems atvejams, kaip truks galios isijungsi profili 🙂 arba kazkur maciau, kad galima taip susikonfigint, kad ijungus zaidima auto pasidaro tavo pasirinktas overclokas.

  7. Kiberbobas parašė:

    zinau kad hawk\’as 710 kainuoja 🙂 tai o koks realiai skirtumas tarp haek ir tlon atak? skaiciau kazkur kad talon atack kai kurios dalys kokybiskesnes, tranzistoriai lygtais. tik nepikyt jai nusisnekejau

  8. Povilas parašė:

    man tik rodos dazniai skiriasi, o kad kazkas kitas skirsis, skirtumo nejusi.

  9. Kiberbobas parašė:

    beje man dabar iskilo tokia dilema, kodel man ziauriai persasi mintis kad man maniskio PSU 450w nors tu rakam nors tu bokam bet neuzteks? 😀 kokios galios PSU man mazdaug reiktu jieskotis?

  10. matrix parašė:

    kiberbobai, imk kuo didesni pagal savo kisene. Gi sita daikta jei kokybiska nusipirksi, galesi prie sekancio pc pasilikti. O jei db nusipirksi kad tik tik uztektu tavo dabartinei sistemai, ateityje teks keisti vel.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.