AMD planuose – tik nauji Bulldozer architektūros procesoriai

Šią savaitę mes rašėme, jog procesorių gamintojas AMD išleido sparčiausią Phenom II X4 serijos narį, o naujuosius Bulldozer architektūros procesorius žada pristatyti birželį. Kaip ir spėjome, naujų Phenom II šeimos procesorių jau nebebus.

Birželį AMD mums žada dvi naujas serijas – Zambezi FX ir Llano A, tačiau toliau taip pat siūlys ir šiuo metu gana populiarius C bei E serijų APU procesorius. Taigi, AMD gamoje rasime ir vieno, ir net aštuonių branduolių procesorius.

Naujieji AMD Llano APU procesoriai turės nuo dviejų iki keturių branduolių, o bene didžiausias skirtumas bus naudojamas grafinis branduolys. Vieni iš serijos atstovų turės tik Radeon HD 6410 atitikmenį, kiti HD 6530, o galingiausi APU procesoriai – jau net HD 6550 grafinį branduolį.

Aukščiausios klasės FX serijos gamininiai bus be grafinių branduolių, tačiau pasiūlys didžiausią galimą spartą. Kompanija žada keturių, šešių ir aštuonių branduolių procesorius, kuriuose matysime iki 8MB trečiojo lygmens spartinančiosios atminties. Laukia įdomus birželio mėnuo iš AMD pusės.

1 Komentaras

  1. daimonass parašė:

    Netgi labai idomus laukia menuo..

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.