AMD pripažino, kad nepatenkins visos HD 5000 paklausos

Viename iš interviu AMD produktų vadybininkas Deivas Baumannas patvirtino, kad naujos kartos ATI HD 5000 serijos produktus įsigyti gana sunku, tačiau kompanija daro viską, ką tik gali, kad ištaisytų esamą padėtį rinkoje.

D. Baumannas patvirtino, kad partneris TSMC turi problemų gamybos procese ir AMD mažai kaip gali pagerinti situaciją. Kompanija taip pat negali pereiti į kitą gamyklą, tačiau tikisi, kad produkcijos pagaminimo kiekiai dviejų savaičių bėgyje padidės. Jis pažadėjo, kad kompanija padarys viską, kad šventiniam sezonui būtų pasiūlytą kuo daugiau grafinių posistemių.

Pasak D. Baumanno, AMD nekeičia savo planų ir pristatys Redwood bei Cedar produktus kitų metų pirmajame ketvirtyje. Kaip žinia, AMD pristatė HD 5800 ir 5700 serijų produktus beveik savaitę prieš jų realų pasirodymą parduotuvėse, tad neaišku, ar ir Cedar bei Redwood susidurs su panašiomis aprūpinimo problemomis. Lieka tik tikėtis, jog TSMC išspręs visas gamybinio proceso problemas iki kitų metų.

Pažvelgus iš esmės, AMD turbūt nepristatys pakankamai naujos kartos vaizdo plokščių švenčių sezonui. Kita vertus, nVidia nesusiduria su panašiomis problemomis. Paaiškinimas gana paprastas – jie išvis neturi ko pasiūlyti.

7 Komentarai

  1. suck4it parašė:

    \"jie išvis neturi ko pasiūlyti.\"
    Sitas tai zudantis.. 😀 😀
    Bet tikiuosi suvoki, kad gali fanai pradet putotis.. ;D

  2. Rycka_BL parašė:

    O buvo laikas kada ju ishvis beveik niekas nepirko… 🙂 FTW AMD! 🙂

  3. Deft parašė:

    Kada čia taip?

  4. Creative64x2 parašė:

    Deft, manau tai buvo HD2 serija.

    Tai nejau niekas kitas negali gaminti pagal 40nm tik TSMC? Kažkoks absurdas!

  5. Deft parašė:

    Maniau turėjo minty 5×00 serija.

  6. pushaz parašė:

    ciulpiantysis uz tai (suck4it) – tas fanas busi tu kaip matau,nes tik tokiems kaip tu ir gali uzkliut kiekvienas zodis 😀 O ypac tokia nesamone.
    Nv neturi ka pasiulyt? 😀 Tik kazkaip sugeba uzdirbt 100 su virsum mln.Turbut tas pelnas is tusciu amd zodziu atejo pas Nv 😀
    Eilinis beciulpiancio \"perliukas\" 😀 Dar kitus fanais vadina 😀

  7. SB parašė:

    Pranesimas: Kalbam i tema, pagarbiau, jei yra klaidu tekste malonu, kad pranesat, bet tai darykit i PM\’a.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.