AMD pristatė Radeon HD 5450 vaizdo posistemį

Kai aukštos klasės Radeon HD 5000 serijos produktus jau galime įsigyti jau kuris laikas, o jų gamyba pradedant šių metu pradžia visiškai stabilizavosi, AMD susikoncentravo į žemos klasės produktus. Vienas iš jų – visai neseniai pristatytas Radeon HD 5450 posistemis.

Naujoji vaizdo plokštė nėra naujiena mūsų nuolatiniams skaitytojams, nes apie jos galimą pasirodymą mes esame rašę ankščiau. Visgi, mes galime priminti, kad AMD Radeon HD 5450 posistemį varo Cedar grafinis procesorius, kuris yra pagrįstas 40nm technologiniu procesu ir turi 80 „stream“, 8 TMU ir 4 ROP vienetus.

Branduolys vaizdo plokštėje dirba 650MHz dažniu, galima 512 ar 1024MB GDDR3 darbinė atmintis, kurios pralaida yra neįtikėtinai maža – vos 64 bitai. Kitos produkto specifikacijos taip pat niekuo nestebina, tačiau posistemio TDP neįtikėtinas ir yra vos 19W. Tiesa, produktas taipogi palaiko naujausias technologijas, kaip DirectX 11 ar UVD2.

Už Atlanto vaizdo plokštė su 512MB darbine atminti įvertinta 50 JAV dolerių, 1GB versija – 60 JAV dolerių, kas, pripažinkime, viliojanti kaina. Jei jums rūpi testų rezultatai, galite užsukti čia arba čia.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.