AMD pristatė žemos klasės HD 6450 vaizdo posistemį

AMD pateikė žemos klasės Radeon HD 6450 vaizdo posistemį savo partneriams, kurie pardavinėja stalinius kompiuterius, šių metų vasarį, tuo tarpu šiandien pranešė, jog šį vaizdo posistemį netrukus pristatys ir mažmeninei rinkai.

Naujasis žemos klasės vaizdo posistemis, pasak AMD, yra idealus sprendimas HTPC tipo kompiuteriams. AMD Radeon HD 6450 varo 40nm Caicos lustas, kuris turi 160 srovių procesorių, 8 tekstūros vienetus ir dirba 750MHz dažniu.

Vaizdo plokštė turi 64 bitų pralaidos 512MB talpos GDDR5 tipo darbinę atmintį, kuri dirba 3,6GHz dažniu. Beje, kompanija siūlys ir pasyviai aušinamą produkto versiją, kuri dirbs mažesniais dažniais – 625MHz branduoliui bei 3,2GHz atminčiai.

AMD Radeon HD 6450 rekomenduojama kaina yra vos 55 JAV doleriai, o galinėje dalyje vaizdo posistemis turi D-Sub, DVI ir HDMI išvestis. Dėl tos priežasties, jog tai pagaliau mažmeninei prekybai skirtas produktas, jį apžvelgė keletas technikos portalų. Vaizdo plokštė yra spartesnė, nei integruoti naujausi Intel grafikos sprendimai, tačiau tai yra viskas – jis yra ypač žemos klasės produktas, tad stebuklų tikėtis nereikėtų.

AnandTech

TechReport

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.