AMD pristatys naujus Phenom II X6 procesorius

Praėjusią savaitę mes rašėme apie AMD tyliai įvykdytą netikėtą Phenom II X6 serijos procesorių kainų mažinimą, tačiau atrodo, kad tai buvo apgalvotas veiksmas. Pranešama, kad AMD ketina pristatyti Phenom II X6 1100T centrinį procesorių ir ne tik.

Teigiama, kad Phenom II X6 1100T taps pačiu sparčiausiu centriniu procesoriumi iš AMD pusės ir darbuosis 3,3GHz taktiniu dažniu. Jo TDP išliks toks pat, kaip ir esamo flagmano, tai yra 125W, o jo kaina, atsižvelgiant į padarytus pakitimus, neturėtų viršyti 300 JAV dolerių.

Kitas procesorius, kurį ketina pristatyti AMD, yra dar vienas vidutinės klasės šešių branduolių produktas su Phenom II X6 1065T žymėjimu. Jis dirbs 2,9GHz dažniu, o jo TDP neviršys 95W. Tai dar vienas logiškas sprendimas, nes lėtesnio procesoriaus Phenom II X6 1055T kaina visiškai neseniai krito nuo 200 iki 180 JAV dolerių.

Abu naujus centrinius procesorius kompanija pristatys dar iki gruodžio mėnesio ir suspės į prasidedantį šventinį sezoną, tačiau Phenom II serijos ateitis miglota. Tikėtinas dar vienas didelis kainų karpymas po to, kai Intel kitų metų pradžioje pristatys Sandy Bridge procesorius.

4 Komentarai

  1. Rycka_BL parašė:

    Shtai ir ishlindo kainu kritimo priezhastis… 🙂

  2. Povilas parašė:

    1065T uzskaityciau, pasispartinus iki 4Ghz, smagu butu 🙂 net keista matyti AMD su 95w TDP.

  3. nanoWorld parašė:

    Kodel keista? Yra AMD ir su 45W 🙂

  4. Povilas parašė:

    na as kalbu apie vidutines klases, ir spartesnius produktus 4/6 branduoliu, tokius kaip 1055t/965be

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.