„AMD Radeon Fury X“ 3DMark testai ir dar daugiau nuotraukų

Pasirodė dar vieni „AMD Radeon Fury X“ testai, šį kartą tai yra „3DMark FireStrike“ išbandymas. Nieko nelaukę galime pasakyti, kad „VideoCardz“ paskelbti rezultatai patvirtina, kad Fury X atkakliai kovos su GM200 lustą turinčiomis GTX Titan X ir GTX 980 Ti vaizdo plokštėmis, nes šių galiūnų pasiekti rezultatai yra kone identiški.

Tame pačiame teste galime pamatyti ir dviejų suporuotų Fury X rezultatą, kuris parodo, kad AMD pasiekia labai panašų efektyvumą kai sujungiamos dvi vaizdo plokštės, kaip ir sparčiausi „Nvidia“ grafikos adapteriai. Kaip pastebėjo „VideoCardz“ kolektyvas, Fury X turi šiokį tokį pranašumą FireStrike Ultra teste, kuriame naudojama 4K rezoliucija, o žemesnėje 1440p raiškoje AMD būsima greičiausia vaizdo plokštė kiek atsilieka nuo „Nvidia“ flagmano GTX Titan X.

Tuo metu „WCCFTech“ tinklapis pasidalino dar keliomis „Radeon Fury X“ nuotraukomis. Iki šiol buvo nežinoma, kad šone esantis „Radeon“ ženklas šviečia tamsoje, kas atrodys puikiai korpusuose su permatomomais šonais. Nuotraukose pagaliau atskleista, kaip atrodo viršutinė  Fury X dalis. Ten rasime tik plokštelę, kuri visiškai uždengia montažinę plokštę.

5 Komentarai

  1. Maariux parašė:

    Ir Fury ir 390x fail visiškas. Nebent būtų pasirodę pernai metais.

  2. Katonas parašė:

    Na, kad visiškas fail sunku būtų sutikti, bet Fury galėtų kažką gersenio parodyt.

  3. Maariux parašė:

    Kaip minėjau, nebūtų taip žiauru jeigu ne 2 metai tam kad lipduką perklijuoti. Per tuos 2m, nepadarė pažangos el. sanaudose, 300 serijai nepridėjo jokios spartos apart sukėlė neženkliai dažnį. Dar nematėme kaip Fury sukasi 4k/5k rezoliucijoje su 4Gb ramo. Vienintelis dalykas kuris gali pakoreguoti viską į teigiamą pusę – teisinga kaina. Bet vėlgi, gaus mažesnį pelną, skolos didės, investicijoms pinigai vėl mažės.

  4. CactusDude123 parašė:

    4k taigi yra. FireStrike Ultra 😀 Duoda Titan’ui ir 980 Ti.

  5. vacoum parašė:

    1. Manau sparta minimaliai dar pageres del driveriu.

    2. Manau kad bus labai ribota pasiula. Speju uzlaikymas del ribotos pasiulos naujos kartos amtintis, kuri atitiktu keliamus reikalavimus. Nes kitaip anksiau butu ta furi isleide. Tad pelno nemanau kad daug susikraus, nebent bet kazkiek varda pasitaisys.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.