AMD savo kojos į išmaniųjų telefonų rinką nekels

Ilgai sklandžiusius gandus, jog antrasis pagal dydį centrinių procesorių gamintojas AMD gali kurti išmaniesiems telefonams skirtą lustą, kategoriškai paneigė laikinasis kompanijos prezidentas Thomas Seifert.

Ketvirtadienį vykusioje Goldman Sachs interneto ir technologijų konferencijoje, AMD vadovas patvirtino, jog kompanija neturi jokų planų įžengti į išmaniųjų telefonų rinką. Tai buvo pirmasis Thomas Seifert, kaip kompanijos vadovo, viešas pasirodymas, pasitraukus buvusiam vairininkui Dirk Meyer.

Vykusiame renginyje buvo patvirtina, jog Liano APU pasirodys antrame šių metų ketvirtyje, ir pasak Thomas Seifert, bus aukštesnės prabos gaminys nei Intel Sandy Bridge. Tuo tarpu, Bulldozer architektūros procesoriai pasirodys ankstyvą vasarą, o jos pabaigoje bus pristatytos ir serveriams skirtos versijos. Neatmetama galimybė, jog dienos šviesą išvys ir integruotą grafinį posistemį turintys serveriniai APUs. Sujudimas numatomas ir planšetų stovykloje, kur ketinama sulaukti nemažai gaminių, naudojančių AMD Bobcat procesorių.

12 Komentarai

  1. Spacewalker parašė:

    Na ka lopeta nukele jau i vasara. Jau visai atsibodo laukt. O dar reiks biski palaukt ir paziet, kad ant bugu kratinio neuzsokt. Na siaip su tokiais AMD tempais ir Yvos Bridge sulauksim. Ziauru.

  2. Povilas parašė:

    tai cia tik ir laukt Ivy bridge, sandy nelabai apsimoka jamt.

  3. cepukas parašė:

    nu tikrai ir vel ta stalina (buldozer) nukele iki vasaros,tai reiskia,kad jau nera jis toks kietas,kaip visi cia raso,kad sudes i7950 ant 50% dvieju metu senumo pensininka,tai reiskes,kad pas juos ir bedos su stabilumu,ar sparta,tad nereikia cia iskart girtis,kad jie sluos viska,gi juokinga ane? Dar nepristate oficialiai,bet taip garsiai rekia,bet kaip jau ateina laikas pasirodyt,tada nesa mesas i krumus.

  4. nemesis parašė:

    Jei realios spartos testų nepamatysim kovo mėn. pradžioi vykstančioi parodoi, tai AMD pati sau duobę išsikas sakyčiau, ir nebe labai svarbu bus kokia ten pas juos sparta, nebent stebuklas, o stebuklai būna labai retai…

  5. Atavar parašė:

    Kas jums ka nukele? Svaigalai jus svaigalai… ir kaip zmonems negeda tokias nesamones kalbet ir visiskai bukiems pasirodyt…

  6. nemesis parašė:

    Kad būtų nukėlę tai negirdėjau ir aš.

  7. nanoWorld parašė:

    Is tikro – juk niekas nieko nenukele, nes iki siol, oficiali isleidimo data dar nebuvo paskelbta 🙂

  8. cepukas parašė:

    o nebuvo,gi kazkada gi zadejo,lyg balandi,o dabar jau vasara,gal isvis nepasirodys 😀

  9. Atavar parašė:

    cepukas – kai matai ir girdi dalykus kuriu nera, reikia pas specialistus lankytis o ne forume rasinet 😛

  10. nanoWorld parašė:

    Jei gerai pamenu, tai balandis buvo tiesiog zurnalistu interpretacija. Buvo pasakyta Q2, i ka ieina ne tik balandis, bet geguze ir birzelis. Tad mano galva, cia viskas normaliai, juolab, kad konkrecios dienos apskritai nebuvo pranesta.

  11. Jordan parašė:

    Na siaip senai buvo sakyta, kad bulldozer 3q, kas nemoka skaiciuot tai 3q tik nuo liepos prasideda :DDD

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.