AMD: Sekančios kartos konsolės turės 5 kartus didesnį energetinį efektyvumą

„WCCFTech“ teigia gavę informacijos tiesiai iš AMD, kad sekančios kartos konsolės galės pasiūlyti net penkis kartus išaugusią spartą suvartojant tiek pat energijos kaip esami žaidimų kompiuteriai „PlayStation 4“ ir „Xbox One“.

Niekam nepaslaptins, kad esamos konsolės yra varomos AMD lustų, tad nieko nuostabaus, jog sekančios kartos konsolės galėtų vėl naudoti AMD kurtus procesorius su integruota grafikos posisteme. Pasak „WCCFTech“, AMD  būtent tai ir planuoja, o sekančios kartos konsolės galimai pasirodys 2018 metais. Manoma, kad tada GCN architektūros grafikos posisteme su nežinomo tipo procesoriaus branduoliais sugebės pasiekti 5 kartus didesnę spartą eikvojant tiek pat energijos kaip esamos kartos konsolės, paprastai tariant turės penkis kartus didesnį energetinį efektyvumą. Naujos kartos konsolės didelį dėmesį skirs virtualios realybės įrenginiams, o su planuojamu spartos padidėjimu šio tikslo įgyvendinimas atrodo gana realistiškai.  

4 Komentarai

  1. Zveris nr 1 parašė:

    Nesamone, mirs tas VR kaip ir 3D, oj kaip visur kiso 3D ir telefonai ir televizoriai ir 3D kanalai, kur dabar tas 3D ir 3D kanalai, 4K visur, nes suprato, kad nesamone apsikarscius visokeis shudais ant makaules yra nesamone, nepatogu, nepraktiska, taspac ir VR lauke. Kiek 3D isiuresi ? Max viena filma, kiek 3D zaidimo pazaisi, jau pavarksti po pirmo pusvalandzio, taspac ir VR.

  2. zirnis parašė:

    geriau AMD tegul leidzia laptopams APU su tokiu energetiniu efektyvumu 🙂

    Siai dienai konsoles ryskiai per silpnos, tai po poros metu vargu ar uzteks 5 kartus didesnes spartos, kas lygu dar didesnem elektros sanaudoms nei dabar 😉

  3. Mekis parašė:

    tipo 5x kietesnes konsoles bus, bet vis vien bent dvigubai gaus malku nuo PC ir taip bus visada 😀

  4. samanius1124 parašė:

    5x cia kiek? 500%? galingai atrodo, ania?:D

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.