„AMD“ sugriovė gandus apie HD 8000 grafinių akceleratorių seriją

Kompanija paneigė internete paplitusius gandus, jog 2013 metais „AMD“ prekiaus tik 7000 kartos vaizdo kortomis ir paaiškino kodėl šie gandai atsirado. Planuojama, kad 7000 ir 8000 serijos šiais metais bus pardavinėjamos lygegriačiai, daugiau naujienų žadama savaitės bėgyje.

Šis gandas „kybojo ore“ jau kurį laiką, tačiau įgavo pagreitį kai interviu tarp produktų vadovo Devon Nekechuk ir japonų žurnalo 4Gamer.net buvo aptarti artimiausi „AMD“ planai. Nekechuk taip pat pateikė žurnalistams diagramą, kurioje buvo žymima, jog HD 7000 serija bus ir toliau pardavinėjama 2013 metais. Nors ši skaidrė piešė prognozes išskirtinai trečiam metų ketvirčiui, klaidingai buvo nuspręsta, jog HD 8000 šiais metais nesulauksime. Niekas nė nesitikėjo, jog naujoji karta galėtų būti įsprausta paskutiniame metų ketvirtyje kartu su senesne.


Vėliau „AMD“ rinkos vadovas Robert Hallock paskelbė „Twitter“ per @AMDRadeon — „HD 7000 serija kolkas yra, ir kurį laiką liks, mūsų dėmesio centre“. Sunku pasakyti ar tai gudrus įtampos didinomo būdas, ar tiesiog nesusipratimas. Taigi, kolkas neaišku kada „AMD“ pristatys naujos kartos HD 8000 grafinį akceleratorių, bet, pasak jų, to galima tikėtis šių metų pabaigoje.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.