AMD turi atsaką į nVidia GeForce GTX 560

Mes kiek ankščiau rašėme apie tai, kad šį mėnesį kompanija nVidia pristatys naują GeForce GTX 500 šeimos atstovą vardu GTX 560, kuris turėtų sustiprinti kompanijos pozicijas pusiau aukštos klasės segmente, tačiau konkurentas AMD turi atsaką.

AMD neišleis naujų vaizdo posistemių, kaip Radeon HD 6930 ar panašiai, o tiesiog pristatys pigesnes esamas Radeon HD 6900 serijos vaizdo plokštes. Teigiama, kad rinką netrukus pasieks po 1GB darbinės atminties turinčios HD 6950 ir HD 6970 versijos.

Kai kurios kompanijos jau anonsavo panašius produktus, o mažiau darbinės atminties, naujas standartinis dizainas turėtų leisti kiek sumažinti kainas. Tai reiškia, kad AMD bando išlaikyti tvirtas pozicijas ypač svarbiame rinkos segmente, o jau šio mėnesio pabaigoje pamatysime, kaip seksis grumtis naujiesiems AMD ir nVidia produktams.

5 Komentarai

  1. Fostil parašė:

    Kvaila butu jauciu tiketis, jog ir naujosios 6950 1gb versijas eis atrakint i 6970, bet gal…

  2. Katonas parašė:

    kad lyg kažkur skaičiau kad nebeis, ir tos po 1gb lyg nebeturės dvigubų biosų, bet niekas neišku kol nematom tikrų kortų

  3. SB parašė:

    Forumuose daug kur speliojama, kad tikrai nebus imanoma.

  4. Jordan parašė:

    Jei kaina nukris 6950 1GB versijos nemazai tai bus geras pirkinys, nes zaidziant 1080p ir mazesnem rezoliucijom 1GB per akis, jei dazniu numust nesugalvos, tai performance nenukentes 🙂

  5. SB parašė:

    Jordan>Dazniai lieka tie patys.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.