AMD visgi bus pirmieji su dvigalviu galiūnu?

Tenka pripažinti, kad gandų pasaulis keistas. Vieni ir kiti šaltiniai negali susitarti bei giedoti tą pačią giesmelę, o ne priešingas. Taip šį kartą atsitiko ir su artėjančiu naujuoju dvigalviu galiūnu iš AMD. Šis, pasak naujų pranešimų, pasirodys jau kovo pradžioje.

Praėjusią savaitę mes rašėme, jog AMD neva lauks nVidia GeForce GTX 590 pasirodymo ir tik po kelių savaičių pristatys savo produktą, kuriame bus naudojama kažkokia nauja technologija. Naujuose pranešimuose teigiama, kad HD 6990 pasirodys jau kovo 8 dieną, tai yra ankščiau nVidia gaminio.

Tikėti šiais pranešimai, ar ankstesniais, jūsų pasirinkimas. Viena aišku, kad kovas ir balandžio pradžia bus įdomi entuziastams skirtų produktų rinkoje. nVidia turėtų pristatyti GeForce GTX 590, o AMD savąjį HD 6990, kurį varys du AMD Cayman lustai.

5 Komentarai

  1. ironvolf parašė:

    Joptararai, per moters dieną! Bus ką bobai parnešt jei gėles išpirks 😀 Tuo labiau, kai jai nepatinkančios dovanos atitenka man ^^…

  2. Atavar parašė:

    iron:D klastinga plana sugalvojai visgi…

  3. ironvolf parašė:

    Visgi nusprendžiau, kad gėles išpirks… Planas eina geryn 😀

  4. Creative64x2 parašė:

    Oficialiai pristatys(ant popieriaus), o bus kaip visada 2sav nusipirkt negalėsi, tad planas neišdegs.
    Čia kaip iš Bingelio anekdoto, kad vakar žmona padovanojo vyrui pinigų gimtadienio proga, o šiandien kartu važiuoja žmonai pirkt batų 😀

  5. ironvolf parašė:

    Ir turėjo kažkas ateit ir sugadint planus 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.