AMD visus „skandina“ nežinioje, galbūt pristatys naujus „HD 7000” šeimos produktus

Internete nenutylant gandams apie „nVidia GeForce GTX Titan“ vaizdo posistemį, kuris kainuos kiek daugiau nei 1000 JAV dolerių ir bus pats greičiausias rinkoje, konkurentas AMD neturi kuo atsakyti, bet visgi surengė telekonferenciją, kurioje paminėjo kiek neaiškius savo ateities planus.


Gandai, jog AMD nepristatys naujos kartos, tiksliau „HD 8000”, vaizdo posistemių bent jau iki šių metų ketvirtojo ketvirčio, buvo teisingi, nes tai iš dalies pripažino ir AMD. Visgi daugeliui pasirodė keistas užsiminimas apie tai, jog gali būti praplėsta esama „HD 7000” produktų šeima.

Žvelgiant į esamą situaciją, AMD su savo „Radeon HD 7000” šeima yra užpildžiusi praktiškai visus kainos segmentus, išskyrus tuos, kuriuose pirmauja „nVidia“ su savo „GTX 690” bei pirmaus artėjančiu „GTX Titan“. AMD, kaip ten bebūtų, ketina rizikuoti sužaisdama kiek kitaip.

Labai galimas daiktas, jog AMD pristatys keletą naujų, patobulintų „Radeon HD 7000” serijos variantų. Kompanija ir toliau siūlys nemokamus, taip vadinamus „AAA“ tipo, didelio biudžeto žaidimus su savo vaizdo plokštėmis bei šiek tiek agresyviau tobulins tvarkykles esamai kartai.

Parengta pagal:

TechPowerUp

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.