Android 3.0 Honeycomb bus gana reikli operacinė sistema

PCMag praneša jog naujoji Google kompanijos operacinė sistema Android 3.0 „Honeycomb“ bus gana reikli. Jei šaltiniai neklysta, kad veiktų naujoji operacinė sistema reikės bent jau ARM Cortex A9 dviejų branduolių procesoriaus ir, kad ekranas palaikytų bent jau 1280×720 raiškos rezoliuciją.

Informacijos šaltinis yra Bobby Chanas, Korėjos elektronikos firmos Enspert direktorius. Jo kompanija šiuo metu kuria prietaisus, tinkančius ir senesnei Froyo/Gingerbread sistemoms, ir naujajai Honeycomb. Panašu, jog Google ir toliau tobulins senesnes Android versijas, skirtas silpnesniems įrenginiams ir naująją versiją, skirtą galingesniems.

Cha patvirtino, kad internete pasirodęs Motorola prototipas su Honeycomb, bus pirmasis toks įrenginys rinkoje. Jis taip pat patvirtino, kad Honeycomb nereikalaus 10 colių ekrano, todėl bus galima naudoti ir 7 colių įrenginiuose.

\“Jūs turėtumėte greitu metu pamatyti visų planšetinių kompiuterių kainų kritimą. Tokie rinkos gigantai, kaip Samsung, pradės spausti detalių gamintojus, kad mažintų kainas. Šiuo metu tokie kompiuteriai vis dar yra gana brangūs.“ – teigė Cha. Jis taip pat pridūrė, kad Honeycomb gamintojams bus paruoštas jau šio mėnesio pabaigoje, o oficialius startas numatytas kovo mėnesiui.

6 Komentarai

  1. Crembo parašė:

    Tai va, Honeycomb skirtas planšetiniams kompams, o ne telefonams, tai viskas suprantama.

  2. ZigZag parašė:

    Čia, manau turima galvoje ir išmaniuosius telefonus, bet jau tokius, kur pusiau telefonas-kompas. Silpnesni tikrai abejoju ar patemps šią OS.

  3. Crembo parašė:

    Honeycomb skirta tik tablet, tai jau buvo patvirtinta..

  4. ZigZag parašė:

    aišku. praleidau tada

  5. NForce parašė:

    Bus ir honeycomb forkas skirtas telefonams, ir ne tokiems galingiems planšetams

  6. lightray parašė:

    Nforxe>> taigi pasakyta kad silpnesniem planšetam bus tobulinamos senesnės android versijos. Ir crembo yra teisus sakydamas jog honeycomb skirta tik tablet.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.