Antec išleis Six Hundred korpusą

TechConnect Magazine praneša apie visiem puikiai žinomos korpusų ir maitinimo blokų gamintojos Antec planus papildyti savo žaidėjams skirtų dėžių seriją nauju produktu, kurio vardas tęs tradiciją ir bus Six Hundred (600). Visai neseniai kompanija atnaujino šią liniją atnaujino Two Hundred ir Nine Hundred Two korpusais. Iš nuotraukų panašu, kad 600 nebus aukštesnės pagaminimo kokybės korpusas nei 300, kurio apžvalgą jau ilgą laiką galima rasti mūsų portale.

Pasak TCMagazine, korpuso matmenys bus 491 (aukštis) x 212 (plotis) x 492 (gylis) mm, o visas jis svers 6,9 kg. Priekyje kompanija įrengė tris 5,25 colio nišas vidiniams įrenginiams, o šone ir viršuje – langus, pro kuriuos matosi visa sistema. Išoriniams įrenginiams prijungti priekinėje korpuso dalyje yra trys USB ir dvi 3,5 mm garso jungtys. Six Hundred turės skylėtas priekines groteles, sistemą, leidžiančią paslėpti maitinimo kabelius, vietą 6 kietiesiems diskas, 200 mm TriCool ventiliatorių viršuje ir 120 mm TwoCool gale. Abu ventiliatoriai švies mėlyna spalva.

Jau dabar Antec Six Hundred yra kai kuriose Europos parduotuvėse, o mažiausia kaina siekia 60 eurų. Visgi, kol kas korpusą galima tik užsirezervuoti.

8 Komentarai

  1. Megstu parašė:

    Gerai,kad yra skylė CPU aušintuvui keisti neišimant visos MB.

  2. raimundas78 parašė:

    Ir ką jie galvoja tokią baidyklę gamindami…

  3. eimis50 parašė:

    Labai prastokas. Man pvz.900 ir 902 daug gražesni nei šis.

  4. cyplius parašė:

    bet tai jų ir kaina dvigubai didesnė.

  5. eimis50 parašė:

    Taip, bet ir dvigubai gražesnis 😀

  6. developeris parašė:

    Na man asmeniskai kompo grozis yra paskutinis dalykas 😀

  7. suck4it parašė:

    Nu stacionaraus ir man nera labai svarbus dizainas, bet tokio tai tikrai nepirkciau.. 😀

  8. marazinas parašė:

    Grožis gal ir nėra svarbus, bet šis atrodo man toks pigus. Nežinau, gal čia tik nuotraukose taip, bet išvaizda tikrai nekokia… Ir 200 Lt man čia atrodo tikrai pinigai į balą. Gana populiarus Intertech 2011 tikrai gerokai geresnio dizaino.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.