Antivirusinės „uTorrent“ žymi kaip grėsmę

Šią savaitę kai kurie „Windows“ naudotojai pastebėjo, kad jų naudojama „uTorrent“ programėlė sulaukia dėmesio iš „Windows Defender“ ir kitų antivirusinių ir šią programą žymi kaip grėsmę. Kūrėjai mano, kad įspėjimai yra klaidingai teigiami, o tai galėjo lemti tam tikra „uTorrent“ programėlės versija.

Negana to, kad įvairios antivirusinės „uTorrent“ žymi kaip grėsmę, bet tai dar ne viskas. „MalwareBytes“ realaus laiko apsauga duoda įspėjimą apsilankius programėlės parsisiuntimo puslapyje ir visą tinklapį žymi kaip kenkėjišką.

Kaip minėjome, kūrėjai mano, kad tai klaidingai teigiami įspėjimai, bet jai jums nebeveikia „uTorrent“, žinote, dėl ko taip atsitiko. Norint vėl veikiančios „uTorrent“ teks antivirusinėje leisti šį procesą arba parsisiųsti kitą klientą. Tie kas naudoja „uTorrent“ puikiai žino, kad su šia programėlė visada bandome įsiūlyti nereikalingo šlamšto, kuris tik lėtina kompiuterį ar erzina su iššokančiais pranešimais.

29 Komentarai

  1. svabas parašė:

    naudoju Windows sargybą, vakar pradėjau siųst vieną torentą- pastebėjau, kad Windows sargyba iškart įspėjo apie kelis su Torrent susijusęs grėsmes, pašalinau jas, bet uTorrent toliau normaliai veikia. bandžiau kitą torrentą siųst- jokiu grėsmių neaptikta. Gal pats torrent failas nesaugus buvo, o ne uTorrent programa

  2. YOman parašė:

    seniai nenaudoju to uTorrento. Nuo tada kai pradėjo savo reklamas ten kišt. Matau kad kuo toliau tuo labiau visokių problemų su juo išlenda

  3. PauliusP parašė:

    uTorrent 2.2.1 – nei reklamų, nei problemų, nei grėsmių. Senoji mokykla

  4. CiukCia parašė:

    As pasiegriebiau isbandymui TotalD pro. Pakolkas viskas ok Ir kai paspaudziau isdiegti „uTorrent“ man ji pasiule Free Upgrade. Nezinau ka turejo omenyje „uTorrent“ nes as ja vis tiek isdiegiau.

  5. G@m3r1s parašė:

    Kam trukdo reklamos tai google „How to Disable Ads in uTorrent“ 🙂 Aš naudoju 2.2.1 ir jokių problemų nėra 🙂

  6. Jordan parašė:

    Aš irgi qBittorrent naudoju turbūt jau trečius metus.

  7. Nuomone parašė:

    Offtopikas, bet kiek susiję su torrent..
    Ir su uTorrent ir su qbittorrent man nepasiekia aukštų parsiuntimų greičių, kad ir į ssd evo 250GB. Pc- pigi motininė iš asus, 4790 cpu, 16GB ram 1,6ghz. Kas gali būti, kad darant speedtest rezultatai bevik viena Gbps pasiekia Download, išsiuntimas iki 600mbps.
    Kai paleidžiu kokį falą pabandimui iš neto su daug seederių, pradžioje DW greitis vos ne 100MBps, bet kai pradeda išsiuntinėti duomenis aukščiau kelių dešimčių kB nuo to pačio failo,greitis grenta žemiau 30

  8. Nuomone parašė:

    Offtopikas, bet kiek susiję su torrent..
    Ir su uTorrent, ir su qbittorrent man nepasiekia aukštų parsiuntimų greičių, kad ir į ssd evo 250GB. Pc- pigi motininė iš asus, 4790 cpu, 16GB ram 1,6ghz. Kas gali būti, kad darant speedtest rezultatai beveik vieną Gbps pasiekia Download, išsiuntimas iki 600mbps.
    Kai paleidžiu kokį falą pabandimui iš neto su daug seederių, pradžioje DW greitis vos ne 100MBps, bet kai pradeda išsiuntinėti duomenis aukščiau kelių dešimčių kB nuo to pačio failo, DW greitis grenta žemiau 30MB. Kai visus DW sustabdau ir palieku tik UP, jau nuo kelių dešimčių kBps išsiuntimo, įtakoja ir speedtest rezultatus, kurie ir 500Mbps nebesiekia.
    Jungti bandžiau per TP- linką, telia „geriausią“ routerį ir tiesiai nuo optinės dėžutės į PC. Rezultatai identiški, apart pingo…
    Planas 1Gbps.
    Kreipiausi ir į juos, tai problemos iš savo taško neaptiko.
    Kur čia taškeliai gali būti? Optinė dėžutę gavau dar kai telia buvo teo.

  9. cfosas parašė:

    Man tai transmission geriausia (https://transmissionbt.com/)

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.