Antros kartos 32 branduolių „Threadripper“ išbandytas „Cinebench R15“ teste

Jei patinka varžytis „Cinebench“ teste, tada jums būtinai reikės nusipirkti „Threadripper“ 32 branduolių procesorių. Panašu, kad su antra „Threadripper“ procesorių karta AMD kiek keičia vardinimą, nes būsimas flagmanas turėtų gauti „Threadripper 2990X“ pavadinimą, tikėtina, kad „Threadripper 2950X“ modelis irgi bus išleidžiamas, tik su mažiau branduolių. Priminsime, kad dabartinis AMD flagmanas „Threadripper 1950X“ turi 16 branduolių ir 32 gijas.

Tikint pasirodžiusia CPU-Z nuotrauka, „Threadripper 2990X“ turės 250 W TDP reitingą ir garantuotą 3.4 GHz dažnį visiems 32 branduoliams. AMD neslepia, kad „Threadripper“ gauna rinktinius lustus, dėl to tokie procesoriai gali pasiekti didesni dažnį su mažesne įtampa lyginant su paprastais „Ryzen“ procesoriais.

Grįžtant prie „Cinebench R15“ testo, matome, kad čia „Threadripper 2990X“ sekasi puikiai. Su gamykliniais nustatymais procesorius surenka 6243 taškus, o procesorių paspartinus iki 4.15 GHz rezultatas pakyla iki 6399 taškų. Palyginimui, „Intel“ 28 branduolių procesorius su gamykliniais nustatymais surinko 5912 taškų. Tą patį procesorių paspartinus iki 5 GHz buvo surinkti 7334 taškai. Tiesa, namuose taip paspartintini nepavyks, nes tada procesoriui reikėjo aušinimo su minusine temperatūra.

48 Komentarai

  1. ZeroFM parašė:

    Bus pasodintas kaip mažas vaikas kampe intelis kai prie šito su skystu azotu prikiš nagus .

    • IFeelYou parašė:

      Sapnuose nebent. Jeigu Intelis su paprastu Chilleriu renka 7334 taškus tai su azotu lenks tą Threadripperį be problemų. Azotas stebuklų nepadaro ant neišdirbto proceso.

  2. BC00 parašė:

    Reikia pridėti, kad 4,15 GHz dažnis buvo stabilus naudojant Corsair high end AiO, greičiausiai H150i Pro.

  3. Minde parašė:

    ir tie kurie sake kad ateiciai sociai 650W PSU eikite ….. po velniu ir galvas trintis ….

  4. Minde parašė:

    O tai koks daiktas 4 vietoje? Didesni dazniai bet vieta zemesne uz pirmus tris?

  5. kernel_panikuoja parašė:

    Kaip tik Intel vs AMD tema, taip konfliktai… Cia panasiai kaip BMW vs Audi 😀

  6. Povilas parašė:

    Ir kiek jie parduoda situ threadripper? kas nors juos perka?

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.