AOC atskleidžia „AGON PRO AG274QS“ monitorių

Aukščiausias greitis ir ryškiausias vaizdas esporto profesionalams
Puikus FPS žaidimų monitorius su QHD raiška ir 300 Hz atnaujinimo dažniu: „AGON PRO AG274QS“

Amsterdamas, 2022 m. birželio 2 d. – „AGON by AOC“ – vienas iš pirmaujančių pasaulyje žaidimų monitorių ir IT priedų prekės ženklų – savo „AGON PRO“ asortimentą papildė 68,58 cm (27 colių) „AGON PRO AG274QS“ – didelės spartos, 300 Hz atnaujinimo dažnio žaidimų monitoriumi. Monitorius, turintis „Fast IPS“ panelę, palaikančią „DisplayHDR 600″, 1 ms GtG atsako laiką ir QHD skiriamąją gebą, įtiks tiek esporto žaidėjams, tiek ir entuziastams, o ypač – FPS, „battle royale“ ir panašių greito tempo žaidimų žanrų gerbėjams.

Ryškus ir greitas

Dabartiniai „AGON PRO“ modeliai su „Full HD“ raiška, 25 colių „AG254FG“ (360 Hz) arba 27 colių „AG274FZ“ (260 Hz), puikiai demonstruoja, kaip išskirtinę spartą galima suderinti su aukštos kokybės IPS panelėmis ir apdovanojimus pelniusiais, į žaidėjus orientuotais modeliais. Dabar, su 27 colių „AG274QS“, „AGON by AOC“ siūlo dar aštresnę QHD raišką (2560×1440 taškų) bei abejingų nepaliekantį 300 Hz atnaujinimo dažnį – tai vienas iš pirmųjų QHD monitorių su tokiu dideliu atnaujinimo dažniu dabartinėje rinkoje.

„AG274QS“ turi daugiau nei dvigubai didesnį atnaujinimo dažnį nei įprasti 144 Hz žaidimų monitoriai, todėl kiekvieną sekundę rodo daugiau kadrų, o veiksmas perteikiamas sklandžiau ir tiksliau. Tai ypač aktualu FPS žaidimuose, kur svarbios milisekundės, kuo greičiau naudotojas gali pamatyti už kampo žvilgčiojantį priešininką arba kuo greičiau gali laiku sekti nepastovius priešininkų judesius, tuo greičiau gali reaguoti ir įgyti pranašumą varžybose.

„AG274QS“ 27 colių trijose pusėse berėmė „Fast IPS“ panelė pasižymi QHD skiriamąja geba (2560×1440) ir 300 Hz atnaujinimo dažniu – tai svajonių specifikacija šiuolaikiniam žaidėjui. Dėl 1 ms GtG ir 0,5 ms MPRT atsako laiko greitas veiksmas monitoriuje vyksta sklandžiai ir beveik be vaizdo atsilikinėjimo. Kadangi įdiegta „Adaptive-Sync“ technologija ir „AMD FreeSync Premium“ palaikymas, naudojant kintamą atnaujinimo dažnį išvengiama vaizdo plyšinėjimo ir trūkčiojimo.

Kad žaidėjai galėtų ne tik įsitraukti į aukšto tempo žaidimų sesijas, bet ir mėgautis fotorealistiška, įtraukiančia vieno žaidėjo patirtimi, „AG274QS“ turi „DisplayHDR 600″ sertifikatą. Ekranas gali pasiekti iki 600 nitų maksimalų ryškumą, kad būtų galima rodyti ryškius, akį traukiančius sprogimus arba margus kraštovaizdžius su žvilgsnį prikaustančia saulės šviesa ir atšiauriais šešėliais vienu metu.

„Red dot“ dizaino apdovanojimu įvertintas „AG274QS“ monitorius sukurtas pagal laiko patikrintą „AGON PRO“ formulę: tripusės berėmės panelės, leidžiančios sąrankoje montuoti kelis monitorius, bei logotipo projektorius, žiūrovams primenantis, jog prieš juos – „AGON PRO“ serijos produktas. RGB efektus („Light FX“) galima pritaikyti ir sinchronizuoti su kitais AOC įrenginiais naudojant visapusišką „G-Menu“ programinę įrangą. Be to, „AG274QS“ galima pritaikyti prie žaidėjo poreikio, mat jis turi tvirtą metalinį stovą su plačiu aukščio, posvyrio, pasukimo ir posūkio reguliavimo diapazonu.

Turėdamas 4x USB 3.2 prievadus, monitorius gali veikti kaip jungčių stotelė, prie kurios galima prijungti papildomus periferinius įrenginius, pvz., žaidimų klaviatūrą, pelę, USB ausines ir kt. Su 2x 5 W garsiakalbiais su DTS garsu, „AG274QS“ perteikia aukščiausios kokybės garsą. Monitoriuje integruotas ausinių laikiklis dar labiau padeda palaikyti žaidėjų mūšio vietą švarią. Pridedamas apvalios formos „QuickSwitch“ valdiklis palengvina OSD nustatymų reguliavimą, be to, jį taip pat galima valdyti vairalazde arba „G-Menu“ programine įranga.

„AGON PRO AG274QS“ bus galima įsigyti nuo 2022 m. birželio mėn. už gamintojo siūlomą kainą – 1199,90 EUR.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.