AOC išleidžia 31,5 colių premium monitorių „U32U1″, kurį sukūrė „Studio F. A. Porsche“

„Red Dot“ 2019 m. dizaino apdovanojimo laimėtojas jau parduotuvėse

AOC išleidžia 31,5 colių premium monitorių „U32U1″, kurį sukūrė „Studio F. A. Porsche“


Amsterdamas, 2020 m. liepos 21 d. – Monitorių gaminimo meistrai AOC išdidžiai pristato 31,5 colių (80 cm) profesionalams skirtą monitorių „U32U1″. Tai visame pasaulyje garsios dizaino agentūros „Studio F. A. Porsche“ drąsaus dizaino ir  AOC moderniausios monitorių technologijos derinio rezultatas. „Studio F. A. Porsche“ dizainas yra modernaus, rafinuoto gaminio dizaino sinonimas, kuriuo žavimasi visame pasaulyje, tad nenuostabu, kad šis visų 4 kraštinių rėmelių neturintis monitorius gavo prestižinį „Red Dot“ dizaino apdovanojimą. Dabar šį aukščiausios verslo klasės monitorių su 4K raiška ir „VESA DisplayHDR 600″ gali įsigyti ir dizainą vertinantys profesionalai, ir paprasti namų naudotojai.

Puikus dizainas ir nepakartojamos monitoriaus technologijos – „AOC U32U1″

„U32U1″ – drąsus, apdovanotas dizainas profesionaliam naudojimui

Visus iškart sužavi išskirtinis „U32U1″ dizainas, kurį sukūrė viena garsiausių dizaino studijų „Studio F. A. Porsche“. Nenuostabu, kad jis pelnė „Red Dot“ dizaino apdovanojimą.

Keičiantis darbo ir asmeninio gyvenimo suvokimui, vis labiau abejojama kategorišku produktų, skirtų profesiniam ir asmeniniam naudojimui, diferencijavimu. „U32U1″ dizainas būtent tai ir atspindi. Jis skirtas naudotojams, keliantiems aukštus estetinius reikalavimus, o įkvėpimo semiasi iš klasikinių baldų dizaino tendencijų. Teleskopinis trikojis stovas sukuria vizualų lengvumo jausmą, taip pabrėždamas monitorių bet kokioje aplinkoje ir bet kokiu naudojimo atveju.

Monitorius taip pat išsiskiria kitomis nepakartojamomis dizaino savybėmis: visos 4 kraštinės yra be rėmelių, o plonas ir pakreipiamas ir pasukamas ekranas statomas ant savo blizgaus metalinio trikojo stovo, kurio aukštis reguliuojamas iki 120 mm. Aliuminio plokštė su užapvalintais kampais, kurioje taip pat yra jungtys, sukuria puikų kontrastą tamsiai pilkos spalvos plokščiam galiniam dangčiui. Absoliuti funkcionalumo naujovė yra tai, kad, kai ekranas sukamas į stačią padėtį (pasukimo funkcija), ši plokštė nepakeičia savo pozicijos. Taigi, ir laidai išlieka toje pačioje vietoje. Daugiau lankstumo galimybių monitoriui suteikia ir VESA tvirtinimas, skirtas montuoti monitorių ant išorinių stovų ar sieninių laikiklių.

„AOC U32U1″, sukurtas „Studio F. A. Porsche“

Puikiai atitinkami profesionalų reikalavimai

Ypač didelis 31,5 colių (80 cm) IPS monitorius pasižymi nepakartojama 4K/UHD raiška (3840 x 2160 pikselių). Kadangi monitorius atitinka „VESA Display HDR600″ standartą, ekranas yra 10 bitų spalvų gylio, tad atvaizduoja 1,07 milijardo spalvų. Rodomas vaizdas pasižymi įspūdingu kontrastu, o spalvos varijuoja nuo akinančiai baltos iki sodriausios juodos. Ekranas palaiko 135 sRGB, 100 % AdobeRGB ir 98 % DCI-P3 spalvų gamos, todėl idealiai tinka vaizdo įrašų ir fotografijos sričių profesionalams ir entuziastams bei dizaineriams.

USB-C jungčių stotelė
Be DisplayPort 1.4 jungties, šiame monitoriuje taip pat yra HDMI 2.0 ir USB-C jungtys bei USB 3.2 sąsajos šakotuvas. DisplayPort alternatyvaus režimo USB-C prijungimas skirtas perduoti aukštos raiškos vaizdo signalus iš nešiojamojo ar kitokio kompiuterio. USB jungtis tuo pačiu metu gali įkrauti nešiojamojo kompiuterio akumuliatorių iki 65 W galia, o USB 3.2 užtikrina žaibiškai greitą duomenų perdavimą.

„Tobulas moderniausių technologijų ir išskirtinio dizaino derinys mūsų naujausiems monitoriams, sukurtiems bendradarbiaujant su „Studio F. A. Porsche“, suteikia kai ką ypatingo“, – teigia Stefan Sommer, rinkodaros ir verslo vadybos Europoje direktorius. „Kadangi prieš dvejus metus mūsų bendromis jėgomis pagamintus monitorius lydėjo sėkmė, džiaugiuosi, kad dabar galime pristatyti naują savo dizainu išsiskiriantį modelį.“

AOC tapo puikiu mūsų partneriu, kuris ne tik suvokia, bet ir palaiko mūsų modernaus ir rafinuoto dizaino siekį. Abipusis kokybės ir našumo supratimas leidžia mums sukurti geriausios kokybės produktus, atitinkančius aukščiausius techninius ir estetinius standartus“, – sako „Studio F. A. Porsche“ dizaino direktorius Christian Schwamkrug.

Dabar parduotuvėse „AOC U32U1″ galima įsigyti už 959 EUR rekomenduojamą mažmeninę kainą.   

Produkto vaizdo įrašashttps://www.youtube.com/watch?v=JkcbFETCgTw

Daugiau informacijos apie „AOC U32U1„: https://aoc.utomopim.com/public/export/leaflet/en_GB/1106/U32U1.pdf

1 Komentaras

  1. PhaNtoM parašė:

    Kaip vis „varvinančiam“ akis kuo čia pakeitus senolį Dell U2412M tai damn, this one looks great…
    Bet kaina irgi „išvaizdi“. 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.