AOC nauji, itin spartūs ir apdovanojimus pelnę „AGON 3″ monitoriai jau prekyboje

AOC nauji, itin spartūs ir apdovanojimus pelnę „AGON 3″
išlenkti žaidimų monitoriai tuoj pasirodys parduotuvių lentynose!

 

 

Amsterdamas, 2019 m. sausio 10 d.  – Monitorių bendrovė AOC didžiuojasi, galėdama pranešti apie išlenktų „AG273QCG“ („Nvidia G-SYNC“) ir „AG273QCX“ („AMD FreeSync 2 HDR“) monitorių iš trečiosios „AGON“ kartos pasirodymą. Atnaujinta ir perkurta aukščiausios kokybės AOC žaidimų monitorių serija pasirodys prekyboje jau nuo 2019 m. sausio. „AGON 3″ modeliai, sukurti aistringiems žaidėjams, išlaiko tokias praeities „AGON“ monitorių funkcijas, kaip iki 165 Hz atnaujinimo dažnį, 1 ms aukštą atsako laiką, ir dabar įtraukia naujausias technologijas, kaip „AMD FreeSync 2 HDR“ ir pasižymi atnaujintu elegantišku dizainu, kuris „AG273QCG“ modeliui leido tapti „Red Dot Design Award 2018″ apdovanojimo laimėtoju. Dėl labai aukštų 165 Hz („AG273QCG“ modeliui) ir 144 Hz („AG273QCX“ modeliui) atnaujinimo dažnių, labai greito atsako laiko ir kintamų atnaujinimo dažnių technologijos, abu monitoriai yra tinkami spartaus tempo žaidimams.    

 

 

„AOC AG273QCG“ monitorius – „Red Dot Design Award 2018″ apdovanojimo laimėtojas:

1800R išlinkis, 165 Hz atnaujinimo dažnis, 1 ms atsako laikas

 

Konkurencingi monitoriai konkuruojantiems žaidėjams

2016 m. AOC pristatė aukščiausios kokybės žaidimų monitorių seriją „AGON“ (iš senovės graikų – konkurencija, susidūrimas, priešiškumas). Pirmosios kartos „AGON“ monitoriai, tokie kaip „AG271QX“ modelis, iš karto pelnė apdovanojimus, tuo tarpu 240 Hz „AG251FZ“ modelis įsitvirtino kaip pagrindinis esporto komandų ir turnyrų monitorius. Antrosios kartos „AGON“ monitoriai išplėtė seriją su plačiaekraniais ir išlenktais įvairių dydžių (nuo 27 iki 35 colių) modeliais, pavyzdžiui, „AG352UCG“. Dabar, pasirodė trečiosios kartos – „AGON 3″ – monitoriai su įspūdingomis specifikacijomis, akį traukiančiais dizaino sprendimais ir dar daugiau į žaidimus orientuotomis funkcijomis, nei bet kada!

Specifikacijos

27 colių (68,6 cm) „AG273QCG“ monitorius pasižymi išlenkta (1800R) TN ekrano panele su QHD raiška (2560×1440), palaiko „Nvidia G-SYNC“, be to turi daug didesnį 165 Hz atnaujinimo dažnį ir 1 ms reakcijos laiką. Turintys „Nvidia“ vaizdo plokštės gali įjungti „G-SYNC“ technologiją, norėdami pašalinti vaizdo plyšinėjimą ir trūkčiojimą, taip pat suderinti monitoriaus atnaujinimo dažnį su grafikos procesoriaus kadravimo dažniu. Aukštas 400 nitų ryškumas užtikrina, kad monitorių galima naudoti net ryškiai apšviestose patalpose. Du įmontuoti 2W garsiakalbiai su DTS garso sistema užbaigia visą garso ir vaizdo paketą.

„AOC AG273QCX“ monitorius: 1800R išlinkis, 144 Hz atnaujinimo dažnis, 1 ms atsako laikas,

HDR, „FreeSync2″

 

Kita vertus, 27 colių (68,6 cm) dydžio HDR („High Dynamic Range“, iš anglų – Didelio dinaminio diapazono) monitorius „AG273QCX“ turi panašų išlinkį (1800R), QHD raiškos VA ekrano panelę su 144 Hz atnaujinimo dažniu. Dėl didelio 400 nitų ryškumo monitorius atitinka HDR standartą „VESA DisplayHDR 400″. Kartu su HDR, jis taip pat gali pasigirti „AMD FreeSync 2 HDR“ technologija, kuri sumažina įvesties delsą, sukeltą HDR tonų atvaizdavimo, ir aktyvuoja žemo kadrų dažnio kompensavimą (LFC), taip pat pašalina vaizdo plyšinėjimą ir trūkčiojimą. VA panelės 3000 : 1 statinis kontrastas ir 90% DCI-P3 spalvų gamos aprėptis atgaivina vaizdus, suteikiant jiems gilius juodos spalvos atspalvius ir ryškias spalvas, o tuo pačiu siūlo plačius 178 ° / 178 ° žiūrėjimo kampus. Greitas reagavimas yra garantuotas su 1 ms atsako laiku, kuris pasiekiamas, naudojant „strobe“ (iš anglų – pliūpsnių) techniką. Du 5W „AG273QCX“ monitoriaus garsiakalbiai taip pat atitinka DTS garso sistemos reikalavimus.

Dizainas

Abu monitoriai dabar pasižymi iš trijų pusių rėmelių neturinčia panele, leidžiančia sukurti vientisas daugiaekranes aplinkas. Jie taip pat yra labai ergonomiški ir siūlo 110 mm aukščio reguliavimą, šalia pasukimo ir pakreipimo parinkčių. Už panelės esančios „AGON Game Lights“ šviesos, turinčios daugiau nei 100 000  splavų ir plačiai pritaikomos, į „AGON“ atneša naujausią RGB madą! „AGON Game Lights“ šviesos taip pat gali būti reguliuojamos, kad prisitaikytų ir pasikeistų pagal žaidimo eigą. Raudonas, stilingas „AG273QCG“ modelio kampuotas stovas ir „AG273QCX“ modelio sidabrinis stovas tvirtai stovi ant stalo, neužimdami daug vietos. Abiejų monitorių 1800R išlinkis padidina pasinėrimą, dėl to patogu ir malonu peržiūrėti turinį, žiūrint iš vienos pusės į kitą. Iš ankstesnių „AGON“ monitorių žinomas atlenkiamas ausinių laikiklis buvo pertvarkytas ir įrengtas antrasis, – dabar yra po vieną laikiklį iš abiejų pusių. Kad būtų lengva sustatyti ir išardyti konfigūracijas (turnyruose, LAN vakarėliuose ir pan.), stovas gali būti sumontuotas vienu paspaudimo mechanizmu be jokių varžtų, o nešiojimui skirta rankena leidžia lengvai monitorius transportuoti. Atnaujintas „AG273QCX“ monitoriaus laidinis nuotolinio valdymo pultas, „AOC Game Pad“, taip pat leidžia lengvai reguliuoti įvairius OSD meniu nustatymus.

 

„AGON Game Lights“ apšvietimas: „AGON“ monitoriams atneša RGB madą!

 

Papildomos funkcijos

Be daugelio anksčiau išvardytų funkcijų, abu monitoriai pasižymi:

  • „AOC Game Color“ technologija, kurios dėka naudotojai gali reguliuoti spalvų sodrumą, skirtą geresniems pilkos spalvos lygiams ir vaizdo detalumui;
  • „AOC Game Modes“ su konkrečiais patobulinimais, skirtais skirtingiems žaidimų žanrams ir trims profiliams, kuriuos naudotojai gali lengvai prisitaikyti;
  • „AOC Shadow Control“, skirta koreguoti šešėlių lygius, kad geriau matytųsi tamsios sritys, nedarant įtakos likusioms ekrano sritims;
  • „AOC Dial Point“, taikiklio indikatoriumi ekrano centre, padedančiu naudotojams tiksliai nusitaikyti šaudyklių žaidimuose;
  • „FPS Frame Counter“, perdanga, rodančia esamą kadrų skaičių per sekundę;
  • „Flicker Free Technology“, skirta sumažinti akių diskomfortą ir nuovargį ilgai trunkančių žaidimo sesijų metu;
  • Ir atnaujintu OSD ekrano meniu su šviežia, šiuolaikiška išvaizda, be to pridedamu OSD („G-Menu“) meniu, veikiančiu programinės įrangos pagrindu, skirtais dar geresniam pritaikymui individualiems poreikiams.

Šie du „AGON 3″ serijos monitoriai buvo anonsuoti, išmėginti ir aukštai įvertinti žiniasklaidos atstovų „gamescom 2018″ mugėje, o dabar jie bus prieinami žaidėjams virtualių ir fizinių parduotuvių lentynose.

Tikimasi, kad AOC „AG273QCX“ ir „AG273QCG“ monitoriai netrukus pasirodys prekyboje nuo 2019 m. sausio mėn. už atitinkamai gamintojo rekomenduojamas mažmenines kainas – 699 € ir 799 €.

1 Komentaras

  1. Aibo999 parašė:

    Sakyciau tas pats per ta pati. Pakeicia pavadinimu raides, remelius padaro naujai ir vis leidzia monikus su tokiom pat panelem ir tokiais pat parametrais. Stai sakyciau cia jau kazkas idomesnio https://www.blurbusters.com/240-hz-1440p-monitor-by-lenovo-at-ces-2019/

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.