AOC praneša apie „AGON“ 49 colių „AG493UCX2″ ir „AG493QCX“ monitorius

Maksimalus susitelkimas greitojoje juostoje

Pergalę Herojams: lenkti „AGON“ 49 colių „AG493UCX2″ ir „AG493QCX“ monitoriai

Amsterdamas, 2021 m. liepos 28 d. – Pasaulyje pirmaujantis žaidimų monitorių1 ir IT priedų prekės ženklas AOC atnaujina savo žaidimų portfelį – nuo monitorių iki ausinių, mechaninių klaviatūrų, pelių, pelės kilimėlių ir dar daugiau – visų lygių žaidėjams. Neseniai paskelbta pirmoji „AOC GAMING“ kategorija apibrėžia skaitmeninių nuotykių ieškotojų poreikius. Dabar „AGON“ monitorių ir išorinių įrenginių kategorija sukuria produktų ekosistemą, kuri suderinamą tarpusavyje tam, kad vartotojas būtų pilnai įtrauktas į įtraukiančią ir stilinga žaidimų atmosferą, ir tuo pačiu patenkinanti reiklius, konkurencingus žaidėjus.

„AGON AG493UCX2″ – Įtraukiantis, produktyvus, kupinas funkcijų ir dabar greitesnis

Sukurtas herojams

Pasaulyje telkiasi didingos pajėgos, kurių herojai plazdena „AGON“ vėliavą. Tikrosios kompiuterinių žaidimų scenos herojai yra griežti, konkurencingi žaidėjai, lygiai taip pat – transliuotojai bei turinio kūrėjai. Jie sujungia savo individualius talentus ir komandinį darbą, kad patektų į varžybų viršūnę ir pademonstruotų, ką galima nuveikti su tinkama įranga. Šiems herojams „AGON“ (senovės graikų kalba – „konkursas“ / „varžybos“) serija yra pats tinkamiausias ir reikalingiausias kompanionas.

Taigi, pirmieji iš atnaujintos „AGON“ serijos modeliai yra du herojaus verti išlenkti super platūs: 49 colių (124,5 cm) „AG493UCX2″ su milžinišku 165 Hz atnaujinimo dažniu, taip pat 49 colių „AG493QCX“ su 144 Hz atnaujinimo dažniu. 32:9 formato santykiu „AG493UCX2″ praktiškai sujungia du 27 colių QHD ekranus vienoje panelėje su DQHD (5120 x 1440) raiška, o „AG493QCX“ atlieka tą patį – veikia lyg du 27 colių „Full HD“ ekranai su DFHD (3840×1080) raiška. Abiejuose monitoriuose yra VA panelės, skirtos ypatingai tamsioms bei sodrioms spalvoms, ir didelis kontrasto santykis nuostabiems vaizdams palaikyti pagal jų VESA sertifikuotą „DisplayHDR 400″ specifikaciją.

Dideli rezultatai reikalauja didžių ambicijų

„Ankstesnė mūsų „AGON“ serija ir toliau yra pagrindinis monitoriaus prekės ženklas, skirtas reikliems žaidėjams ir entuziastams. 49 colių „AGON“ modelius ypač vertina simuliatorių ir lenktynių gerbėjai, tačiau juos dievina ir per atstumą dirbantys žmonės bei turinio kūrėjai. Dėka didesnio naujų modelių atnaujinimo dažnio ir didėjančio žaidimų, palaikančių 32:9 formato koeficientą, skaičiaus žaidėjai gali mėgautis įtraukiančia patirtimi dar didesniame žaidimų žanrų, tokių kaip FPS ar MOBA, pasirinkime“, – sako César Reyes Acosta, žaidimams skirtų produktų „AOC Europe“ vadovas/IT priedų ir jutiklinių monitorių komandos vadovas.

 

„AG493UCX2″ –

49 colių lenktas monitorius su DQHD, 165 Hz atnaujinimo dažniu, HDR400 ir „FreeSync Premium Pro“

Didesnis matymas – didesnis apdorojimas

49 colių „AGON AG493UCX2″ įrengtas itin plati 32:9 VA panelė ir bekraštis dizainas, kuris savo futuristine kreive atrodo kaip kažkas iš fantastinio erdvėlaivio. 1800R išlinkis švelniai lenkiasi priešais naudotoją ir užpildo periferinį matymą, kaip ant stalo pastatytas VR, nesukeldamas jokių kliūčių ekrane matomam vaizdui

Lenktynių simuliatoriuose dideli, itin platūs ekranai, pvz., „AG493UCX2″, padidina situacijos suvokimą, parodydami platesnį žaidimų pasaulio vaizdą, kuris leidžia žaidėjui geriau įsivaizduoti mastą ir leisti jiems tinkamu momentu atlikti posūkį ir išsiveržti į priekį. Arba, kalbant apie skrydžio simuliatorius, šis papildomas ekrano užimamas plotas leidžia daug lengviau rodyti daugybę mažų ciferblatų ir indikatorių, vaizdinių nuorodų, diagramų. „AG493UCX2″ ypač gerai atrodo žaidimuose, žaidžiamuose iš pirmo asmens perspektyvos, tačiau visiems žaidimams naudinga papildoma ekrano erdvė, nesvarbu, ar RTS žaidimai, kuriuose žaidėjai gali iškart pamatyti savo namų bazę ir fronto liniją, ar MMO žaidimai, kuriuose vyksta daug bendravimo vienu metu.

Nepaisant milžiniško dydžio, „AG493UCX2″ yra toks pat greitas ir jautrus, kaip ir jo siauresni pirmtakai dėl 165 Hz atnaujinimo dažnio ir 1 ms MPRT atsako laiko (4 ms GtG), kuris skatina adrenalino proveržį varžybose. Turinio kūrėjai arba transliacijos priemonės gali prijungti du asmeninius kompiuterius (srautinį kompiuterį / darbo kompiuterį ir žaidimų kompiuterį) ir valdyti juos vienu išorinių įrenginių rinkiniu dėka įmontuoto KVM jungiklio, o USB-C jungtimi galima perduoti vaizdo įrašą ir maitinti / įkrauti nešiojamus kompiuterius su iki 65 W galia tuo pačiu metu. Tai tiek produktyvumo žvėris, tiek ir panardinimo į turinį mašina.

Simuliuojantis adrenalino proveržį

49 colių „AGON AG493QCX“ panašus į savo pirmtakus ir siūlo „Full HD“ patirtį vietoj „AG493UCX2″ siūlomo QHD. Pilnai veikiančioje simuliatoriaus sąrankoje, esant pakankamam atstumui nuo monitoriaus, „AG493QCX“ suteikia puikią įsitraukimo į žaidimo patirtį ir, skirtingai nei jo QHD brolis, mažesnė skiriamoji geba yra mažiau apkraunantis grafikos procesorių, todėl galima pirkti pigesnį kompiuterį.

Turėdamas panašią 49 colių VA panelę, „AG493QCX“ 3840×1080 raiška veikia žaibiško vaizdo atnaujinimo dažniu iki 144 Hz, o atsako trukmė yra 4 ms GtG ir 1 ms MPRT, o tai užtikrina žaidimo patirtį su minimaliausiu vaizdo dvejinimusi. Abu monitoriai taip pat siūlo „Picture by Picture“ režimą, kad vienu metu būtų galima prijungti darbinį nešiojamąjį kompiuterį ir darbalaukį (prie jo 2x HDMI 2.0 arba 2x DisplayPort 1.2 jungčių) ir rodyti abu turinius šalia vienas kito. Nors „AG493UCX2″ taip pat siūlo USB-C įvestį, abiejuose yra įmontuotas 3 prievadų USB šakotuvas, leidžiantis lengvai prijungti periferinius įrenginius.

Kupinas funkcijų

Norėdami pašalinti vaizdo striginėjimą ir trukčiojimą, abu modeliai palaiko „Adaptive-Sync“ technologiją. Jie yra sertifikuoti naudojant VESA „DisplayHDR 400″, dekoduojantys ir pateikiantys didesnį dinaminį diapazoną su sodresnėmis spalvomis (89% „AdobeRGB“, 91% DCI-P3 ir 120% sRGB gamos aprėptis2 „AG493UCX2″), tinkami kurti turiniui. Norėdami puikiai veikti visuose frontuose, abiejuose modeliuose taip pat yra masyvūs ir tvirti metaliniai stovai su 100 mm aukščio reguliavimu, taip pat – pakreipimo ir pasukimo reguliavimo funkcija. Du 5W garsiakalbiai abiejuose modeliuose taip pat sukuria turtingą stereofoninį garsą.

Norėdami atlikti OSD koregavimą arba pasirinkti įvairius žaidimo režimus ir specifines žaidimų funkcijas, naudotojai gali naudoti vidinius mygtukus, pridedamą nuotolinio valdymo pultą arba AOC G-Menu programinę įrangą.

Pirmuosius naujos AGON serijos modelius, 49 colių „AG493UCX2“ ir „AG493QCX„, nuo 2021 m. rugsėjo mėn. bus galima įsigyti už gamintojo siūlomą kainą – atitinkamai 1199 ir 949 eurus.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.