AOC praneša apie du naujus „AGON“ lenktus monitorius

AOC praneša, kad šiuo metu parduotuvėse jau galime rasti porą lenktą ekraną turinčių monitorių iš „AGON“ serijos. Jie abu palaiko „AMD FreeSync“ ir turi 144 Hz atnaujinimo dažnį. Vienas iš jų turi 31.5, kitas 27 colių įstrižainės VA ekraną. Daugiau informacijos pranešime spaudai.

Monitorių specialistai AOC praneša, kad dabar parduotuvėse galima rasti du naujus „AGON“ serijos monitorius su išlenktu ekranu, jie taip pat pasižymi iš trijų pusių berėmiu dizainu. Abu monitoriai – 31,5″ QHD AG322QCX ir 27″ Full HD AG272FCX – turi išlenktą ekraną, kurio išlinkio spindulys yra itin mažas – 1800 mm. Žaidėjai bus tikrai patenkinti šiais dviem naujais „AGON“ aukščiausios pakopos žaidėjams skirtos monitorių serijos nariais, pasižyminčiais 144 Hz atnaujinimo dažniu bei „AMD FreeSync“ technologija ir užtikrinančiais itin sklandų žaidimą be judesių liejimosi, vaizdo plyšinėjimo ir trūkčiojimų. Lengvai reguliuojamas stovas ir įvairios funkcijos užtikrins, kad net ir žaidimui užsitęsus žaidėjas jausis patogiai, o jų sveikata bus puoselėjama.

3 pusių berėmis dizainas ir intensyvus išlinkis leis
pasinerti į žaidimą.

 

Užtikrintas pasinėrimas į žaidimą

Nauji AOC monitoriai iš „AGON“ aukščiausios pakopos žaidėjams skirtos monitorių serijos turi 16:9 VA paneles. Dideliame 31,5″ (80 cm) „AOC AGON AG322QCX“ monitoriaus, pasižyminčio 2560 x 1440 QHD raiška, ekrane vaizdo detalės tiesiog atgis. Kompaktiškesnis 27″ (68,6 cm) variantas – „AOC AGON AG272FCX“ – pasižymi „Full HD“ (1920 x 1080) raiška. Vos 1800 mm spindulio ekrano išlinkis leis žaidėjams visiškai pasinerti į jų mėgiamus virtualius pasaulius, kurie VA technologijos dėka nušvis gyvomis spalvomis. Ekrano viršuje ir iš šonų beveik nėra rėmelio, o tai padeda dar labiau pasinerti į žaidimą.

 

Konkurencingas ir universalus

Kad užtikrintų reakcijos lygį, kurio tikisi žaidėjai, abu ekranai pasižymi aukštu 144 Hz atnaujinimo dažniu ir „AMD FreeSync“ technologija. Todėl jie puikiai tinka greito veiksmo žaidimams ir užtikrina, kad nebus judesių liejimosi, vaizdo plyšinėjimo ir trūkčiojimų. Be kitų funkcijų siūlomas ir mažos gaišties įvesties („Low Input Lag“) režimas, kuris apeina tam tikrus vidinius monitoriaus vaizdo apdorojimo procesus ir dar labiau sutrumpina delsą. „AOC Shadow Control“ funkcija leidžia žaidėjams matyti detales itin tamsiose ar šviesiose scenose. Su „AOC QuickSwitch“ valdikliu naudotojai gali lengvai keisti įvairias išankstines parinktis ir nuostatas, neklaidžiodami po monitoriaus meniu.

 

Kad nenukentėtų žaidėjo sveikata ir kad žaidėjas galėtų atsipalaiduoti, „AOC Flicker-Free“ technologija ir „AOC Low Blue Light“ režimas saugo žaidėjo akis žaidimui užsitęsus. Galimybė reguliuoti „AOC Ergo Base“ stovo aukštį, pokrypį ir pasukamumą padės žaidėjo laikysenai. Pritaikomas LED diodų apšvietimas kitoje ekrano pusėje ir ant apatinio rėmelio esantis įtraukiamas ausinių laikiklis bei nešiojimui skirta rankena suvienija patogumą bei stilių ir siūlo išbaigtą įspūdingų funkcijų komplektą.

 

„AOC AGON AG322QCX“ ir „AOC AGON AG272FCX“ jau galima įsigyti. Gamintojo siūloma mažmeninė kaina – atitinkamai 599 ir 449 EUR.

 

Specifikacijos:

AOC AGON AG322QCX http://aoc-europe.com/en/products/pdf/ag322qcx?domain=aoc-europe.com
AOC AGON AG272FCX  http://aoc-europe.com/en/products/pdf/ag272fcx?domain=aoc-europe.com

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.