AOC praneša apie elegantiškus ir itin plonus monitorius iš „V2″ serijos

Amsterdamas, 2018 m. liepos 3 d. – Monitorių bendrovė AOC praneša apie visiškai naują monitorių seriją „V2″, debiutuojančią su trimis 21,5, 23,8 ir 27 colių dydžio monitoriais. Šie elegantiški, itin ploni monitoriai turi trijose pusėse berėmes „Full HD“ (1920×1080 pikselių) raiškos IPS ekrano paneles, siūlančias plačius žiūrėjimo kampus (178°/178°) ir tikslias spalvas (padengia 72 % NTSC spalvų gamos). Naujas ir novatoriškas berėmių kraštų dizainas slepia monitoriaus korpusą už ekrano panelės, taip sukuriama itin „švari“ išvaizda. Išpuoselėta išorė tęsiama itin siauru šoniniu profiliu (21,5 ir 23,6 colių monitoriai yra 7,7 mm storio, o 27 colių monitorius  – 7,9 mm storio) ir užbaigiama „švaria“ plokščia nugarėle be jokių iškilimų ir išsikišimų. Toks pat elegantiškas ir tvirtas metalinis stovas suteikia monitoriui optimalią padėtį ir leidžia pakreipti monitorių daugiau nei 20° kampu, taip pat jame yra maitinimo, ausinių lizdo ir video signalo jungtys. Šie nauji „V2″ serijos monitoriai taip pat turi 5 ms atsako laiką, 75 Hz atnaujinimo dažnį ir AMD „FreeSync“ technologiją.

   

Ploni, išpuoselėti, elegantiški AOC naujosios „V2″ serijos monitoriai yra trijų dydžių: 21,5, 23,8 ir 27 colių

 

Naujoji „V2″ serija pristato AOC novatorišką požiūrį į monitoriaus dizainą, apjungtą su puikiu vaizdu. Serija debiutuoja su trijų skirtingų dydžių monitoriais: 21,5 colių „22V2Q“, 23,8 colių „24V2Q“ ir 27 colių „27V2Q“. Visi šie modeliai turi trijose pusėse berėmes IPS ekrano paneles, kurios pasižymi puikiomis žiūrėjimo kampų savybėmis (178°/178°), o taip pat geru spalvų tikslumu. 250 cd/m² ryškumas užtikrina gerą matomumą šviesiuose ar saulėtuose kambariuose. Novatoriškas „V2″ serijos dizainas atrodo kompaktiškai ir elegantiškai. Šie monitoriai suteikia jausmą, tarsi vaizdas sklandytų ore, netrukdomas stambių kraštinių rėmų ar griozdiškos nugarinės dalies. Siauras „V2″ serijos monitorių profilis yra toks plonas, kaip išmanusis telefonas (21,5 ir 23,6 colių monitoriai yra 7,7 mm storio, o 27 colių monitorius  – 7,9 mm storio).

„V2″ serija gali pasigirti 75 Hz atnaujinimo dažniu, AMD „FreeSync“ palaikymu ir 5 ms atsako laiku, o visa tai kartu siūlo sklandų, be plyšinėjimų ir trūkčiojimų žaidimo eigos potyrį. Turinti įspūdingą išvaizdą ir dizainą, gebanti atkurti ryškias spalvas ir pajėgi žaidimams, „V2″ serija puikiai tinka tiek studentams, tiek namų naudotojams, norintiems su pasididžiavimu parodyti savo monitorius. Skaitmeninės įvestys, tame tarpe HDMI ir „DisplayPort“ leidžia prijungti net tik stalinius ir nešiojamus kompiuterius, bet įvairius pramogų šaltinius, tokius kaip žaidimų konsoles, TV priedėlius ir t.t. Garso įvestis leidžia prijungti ausines ar išorines garso kolonėles.

Dėka patrauklios konstrukcijos, „V2″ serija taip pat tinka viešosioms erdvėms, kuriose išorinis monitoriaus dizainas tampa dar svarbesnis. Juoda ir žvilganti kvadratinės formos pagrindo apdaila, tuščiaviduris metalinis stovas ir apatiniai rėmeliai, kuriuose yra ekrano meniu (OSD) mygtukai, prisideda prie šių monitorių aukščiausios kokybės.

„V2″ serija turi novatoriškas AOC technologijas, tokias, kaip „Flicker-Free“ technologija, kuri reguliuoja ryškumą, naudodama nuolatinę srovę (DC) vietoje PWM (impulso pločio moduliacijos), ar „Low Blue Mode“ režimą, kuris sumažina potencialiai žalingos mėlynos šviesos bangų ilgį. Inovacijos tęsiamos su „Clear Vision“ technologija, kuri padidina standartinės raiškos  (SD) turinio aiškumą, ryškumą ir gyvumą. Siekiant didesnio produktyvumo, „V2″ serija palaiko lengvai valdomus kelių monitorių nustatymus, naudodama „AOC Screen+“ programinę įrangą.

„AOC V2″ serija, remdama tvaresnę ir labiau ekologišką planetą, taip pat laikosi „EPA 7.0″ reikalavimų.

21,5 colių „22V2Q“, 23,8 colių „24V2Q“ ir 27 colių „27V2Q“ modeliai komplektacijoje turi „DisplayPort“ ir HDMI kabelius, jiems galioja trijų metų garantija ir juos bus galima įsigyti nuo 2018 m. liepos mėnesio už atitinkamai 139 EUR, 149 EUR ir 209 EUR, gamintojo rekomenduojamas mažmeninės prekybos kainas.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.