AOC praneša apie naują nešiojamąjį 15,6 col. monitorių su 10 jutiklinių taškų atpažinimu: „16T2″

AOC praneša apie naują nešiojamąjį 15,6 col. monitorių su 10 jutiklinių taškų atpažinimu: „16T2″

2020 m. spalio 6 d., Amsterdamas. Monitorių specialistas AOC praneša apie naują nešiojamąjį jutiklinį ekraną su USB-C prijungimo galimybe. 39,6 cm (15,6 col.) IPS monitorius „16T2″ pasižymi „Full HD“ skiriamąja geba ir jį galima prijungti prie nešiojamojo kompiuterio, stalinio kompiuterio ar serverio arba išmaniojo telefono per dvi USB-C jungtis (naudojant „DisplayPort“ alternatyvų režimą) arba Micro HDMI jungtį. Integruotas 8 000 mAh akumuliatorius leidžia „16T2″ monitorių naudoti keliaujant – jo nereikės prijungti prie elektros tinklo. Taip pat šį monitorių galima naudoti kaip išorinį energijos šaltinį ir juo įkrauti išmanųjį telefoną1. Šis mažiau nei centimetro storio ekranas su išmaniu, sulankstomu dangteliu vertikaliam ir horizontaliam žiūrėjimui bei VESA sieniniu laikikliu puikiai pasitarnaus mobiliojo verslo naudotojams, mobiliuosius įrenginius naudojantiems žaidėjams, studentams, IT administratoriams, mažoms įmonėms, kūrėjams, išradėjams ir kt. „16T2″ bus galima įsigyti nuo 2020 m. spalio už 319 € (rekomenduojama mažmeninė kaina).

 „AOC 16T2″: aptakus ir lankstus – visiems puikiai tinkantis mobilusis kompanionas

Pasiimkite daugiafunkcį monitorių su savimi

Naudotojams patinka, kaip daugiafunkcio monitoriaus sąranka didina produktyvumą ir komfortą ant jų darbo stalų, o dabar su „16T2″ tai galima pasiekti mobiliojoje aplinkoje, pridėjus 10 jutiklinių taškų įvestį (sertifikuota „Windows 10″). Aptakios aliuminio konstrukcijos „AOC 16T2″ atrodo kaip planšetinis kompiuteris. Tačiau priešingai nei planšetinis kompiuteris, kuris bus nebenaudojamas ir taps elektronine šiukšle, kai jo procesorius ir operacinė sistema pasens, sulėtės bei taps nesuderinama, „16T2″ yra tiesiog mobilusis ekranas, kurio nevaržo greitai senstanti technologija. Todėl „16T2″ yra perspektyvi ir ilgaamžė investicija.

„Nešiojamieji monitoriai yra viena iš sparčiausiai augančių technologijų rinkų Europoje. AOC supranta tokių patogių gaminių poreikį namuose ir biure bei ypač mobiliajam darbui. „16T2″ yra puikus, lankstus sprendimas visiems, kuriems reikia didesnio ekrano darbui arba pramogoms, kad ir kur jie bebūtų“, – pasakoja Cesar Acosta, „AOC International Europe“ jutiklinių ekranų ir priedų vadybininkas.

Daugiau galimybių
Dvi USB-C įvestys ir Micro HDMI įvestis leidžia šį nešiojamąjį monitorių prijungti prie įvairių kompiuterių – tiek senesnių, tiek naujesnių. Kai esate prisijungę per Micro HDMI, junkite monitorių prie kompiuterio per USB-C į USB-A/C jungtį norėdami mėgautis jutikline funkcija. Šis laidas yra pridėtas komplektacijoje. „16T2″ taip pat turi integruotus stereo garsiakalbius (du 1 W).


Įjungtą arba išjungtą „16T2″ galima naudoti kaip išorinį energijos šaltinį. Prijungus prie elektros tinklo su USB-C adapteriu, „16T2″ gali įsikrauti ir įkrauti prijungtą išmanųjį telefoną. Dvi abiejose įrenginio pusėse esančios USB-C jungtys leidžia įkrauti naudojant kairiąją jungtį ir perduoti ekrano signalą naudojant dešiniąją jungtį arba atvirkščiai. Tai užtikrina lanksčią, lengvai ir greitai nustatomą sąranką.

Neribotos galimybės

„AOC 16T2″ naudojimo paprastumas, lankstumas ir mobilumas užtikrina didelę naudojimo įvairovę:

·         Nešiojamojo kompiuterio ekrano išplėtimas keliaujant

·         Priemonė studentų užrašams

·         Produktyvumą didinanti priemonė dirbant namuose (ypač mažesnėse erdvėse)

·         Serverio ekranas

·         Savitarnos kiosko ekranas viešosiose erdvėse

·         Ekranas išradėjams arba inžinieriams

·         Mobiliesiems žaidimams arba pramogoms

·         Pagrindinis pramogų ekranas prijungus prie išmaniojo telefono

„AOC 16T2″ bus galima įsigyti nuo 2020 m. spalio už rekomenduojamą mažmeninę kainą 319 €.

Produkto vaizdo įrašas

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.