AOC praneša apie naująjį „G2590PX/G2″ – „G2 Esports Signature Edition“ žaidimų monitorių

Amsterdamas, 2018 m. lapkričio 15 d. – Pasaulinis žaidimų monitorių rinkos lyderis AOC oficialiai skelbia apie pirmąjį „G2 Esports“ prekės ženklu pažymėtą monitorių „G2590PX/G2″.  Tai tapo įmanoma dėl bendradarbiavimo tarp AOC ir „G2 Esports“, vienos galingiausių ir sėkmingiausių esporto organizacijų pasaulyje. Naujojo specialiojo leidimo monitorius pasižymi unikaliu dizainu su oficialiu „G2 Esports“ samurajų menu ir logotipais. Šis 24,5 colių monitorius taip pat turi aukštos kokybės žaidimams skirtas funkcijas kaip 144Hz, 1ms atsako laikas ir „FreeSync“. 

„G2590PX“ monitoriaus „G2 Esports Signature Edition“ modelis – „G2590PX/G2″

AOC ir „G2 Esports“ – puikiai vienas kitą atitinkantys partneriai
„G2 Esports“ kompanija, veikianti Berlyne, Vokietijoje ir įkurta 2013 metais žinomo žaidėjo profesionalo Carlos ‘ocelote’ Rodríguez, greitai įsitvirtino, kaip Europos regiono titanas įvairiuose tarptautiniuose esporto renginiuose. Nuo partnerystės su AOC pradžios 2018 m. sausio mėn., siekiant dar labiau sustiprinti sėkmę, „G2 Esports“ organizacijos treniravimosi centruose buvo įdiegti pažangiausi AOC žaidimų monitoriai. Išleidus naująjį „G2590PX/G2″ monitorių, tiek AOC, tiek ir „G2 Esports“ perkels savo partnerystę į kitą lygį.

„Šis monitorius yra ne tik ženklas, kad AOC vertina „G2 Esports“ organizacijos sėkmę, bet taip pat remia visus „G2 Esports“ žaidėjų sirgalius ir entuziastus.“ – sako „AOC International“ Europos rinkodaros ir verslo valdymo direktorius Stefan Sommer. Carlos ‘ocelote’ Rodríguez iš „G2 Esports“ priduria: „AOC įrodė, esanti neįtikėtinu partneriu mums ir mūsų žaidėjams. Jų monitorių kokybė, kartu su aukštu įsipareigojimo lygiu ir komandos empatija leidžia mums ypatingai didžiuotis šia partneryste. Todėl mes drauge sukūrėme „G2″ prekės ženklo monitorių, kuris įkūnija šios partnerystės jėgą, ir kurį galime pavadinti savu. Labai džiaugiamės dėl „G2590PX/G2″ monitoriaus pasirodymo ir nekantraudami laukiame išvysti jį daugelio mūsų nepasiduodančios armijos  #G2ARMY narių namuose.“

Visa AOC monitoriaus galia 24.5 colių ekrane
Remiantis pripažinta „AOC Gaming“ monitorių „G90″ serija, „G2590PX/G2″ modelis gali pasigirti berėme TN ekrano panele, pasižyminčia 16:9 „Full HD“ (1920×1080 pikselių) raiška, „FreeSync“ palaikymu, 1 ms atsako laiku ir aukštais, net iki 144 Hz, atnaujinimo dažniais. Su „G2590PX/G2″ modeliu AOC demonstruoja, kaip monitorius gali apjungti našumą, stilių ir įperkamumą į vieną paketą, ir toliau užtikrinti sklandų, be ekrano vaizdo plyšinėjimo ir trūkčiojimo, žaidimo eigos potyrį.

„G2 Esports Signature Edition“ monitorių jau galima įsigyti dabar už 369,00 € mažmeninę kainą.

Techninės specifikacijos: https://drive.google.com/file/d/1WeOhgb845-GD2kIWEa4ok4wnWJBcSZ-9/view?usp=sharing

1 Komentaras

  1. MMM parašė:

    kai perskaiciau e sport tai toptelejo, kad bus 1080 🙁

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.