AOC pristato pažangų daugiafunkcį monitorių: 34 colių ultraplačiaekranį „CU34P2C“ su 65 W USB-C

Amsterdamas, 2022 m. gegužės 3 d. – Ekranų specialistas AOC pristato 34 colių (86,4 cm) „AOC CU34P2C“ – naujausią savo aukščiausios klasės verslui skirtos P2 serijos modelį. Šis lenktas (1500R) ultraplačiaekranis monitorius su 21:9 kraštinių santykiu pasižymi sodriomis ir ryškiomis spalvomis bei labai aukšta UWQHD skiriamąja geba (3440 x 1440 taškų). Dėl integruotos USB-C jungties „CU34P2C“ gali įkrauti ir maitinti nešiojamuosius kompiuterius iki 65 W galia, taip pat padidinti nešiojamojo kompiuterio ekrano plotą. Be to, monitoriuje esantis 4 prievadų USB šakotuvas suteikia prieigą prie įrenginių (pvz., klaviatūros, pelės ir kt.), kurie prijungiami vienu USB-C kabeliu.


„AOC CU34P2C“: Universalus su USB-C jungtimi (65 W PD)

Plečiant horizontus
„CU34P2C“ puikiai tinka kaip vienas monitorius vietoj gremėzdiškų kelių monitorių sąrankų, nes jo plati horizontali erdvė (21:9 kraštinių santykis ir 3440×1440 pikselių rezoliucija) atitinka muzikos prodiuserių, vaizdo įrašų montuotojų, srautinių transliacijų operatorių ir kt. poreikius, todėl viename ekrane galima sutalpinti visą darbui reikalingą platformą. Ultraplačiaekranį ekraną taip pat galima naudoti du programų langus šalia vienas kito, taip veiksmingai atkuriant kelių monitorių sąranką viename vientisame rėmelyje. Papildomai prijungus USB-C jungtį, „CU34P2C“ gali išties praplėsti kūrėjų akiratį ir sumažinti atotrūkį tarp mobiliojo ir stalinio kompiuterio. Vienu USB-C kabeliu vaizdo įrašų redaktorius ar muzikos prodiuseris gali tiesiog prijungti savo nešiojamąjį kompiuterį ir pradėti jį įkrauti arba maitinti, naudodamas „CU34P2C“ kaip pagrindinį ekraną, o dėl monitoriuje esančio 4 prievadų USB šakotuvo naudotis kitais USB maitinamais įrenginiais, pvz., išoriniu disku, internetine vaizdo kamera arba garso įrenginiu.

Tobulas visapusiškumui
„CU34P2C“ turi VA panelę, kuri atkuria gyvus vaizdus su 3000:1 statiniu kontrasto santykiu, užtikrinančiu gilią juodą spalvą ir sodrias spalvas su plačia gamos sritimi (120 % sRGB, 89 % AdobeRGB). Dėl didžiausio 300 nitų ryškumo su „CU34P2C“ galima dirbti prie ryškaus aplinkos apšvietimo ir netiesiogine saulės šviesa, o platūs žiūrėjimo kampai (178°/178°) pagerina žiūrėjimo komfortą visiems, iš bet kurio krašto stebintiems ekrane matomą vaizdą.

Dėl 100 Hz atnaujinimo dažnio, „Adaptive-Sync“ ir 1 ms MPRT / 4 ms GtG atsako laiko „CU34P2C“ yra kompetentingas žaidimų monitorius, taip pat kino mėgėjų kompanionas, pasižymintis dideliu kontrastu (3000:1) ir 21:9 formatu, kuriuo galėsite mėgautis, kai tik baigsite visus dienos darbus. „CU34P2C“ turi du 3 W garsiakalbius ir ausinių lizdą, todėl užbaigia garso ir vaizdo patirtį.

Sukurtas šiuolaikiniams biurams ir namams, „CU34P2C“ stovas iš šlifuoto aliuminio gražiai papildo jo elegantišką trijų pusių berėmį dizainą. Monitorius komplektuojamas su visiškai ergonomišku stovu, kurio aukštį galima reguliuoti 150 mm, taip pat plačiu pasukimo ir pakreipimo kampu. Prie stovo dar galima pritvirtinti „AOC VESA-P2″ laikiklį, todėl monitorius gali būti montuojamas su mini kompiuteriu, pvz., „Intel NUC“, tiesiai ant paties stovo, taip sukuriant unikalią keičiamą „viskas viename“ sistemą. „CU34P2C“ stove įmontuotas vidinis maitinimo šaltinis ir kabelių valdymas padeda naudotojams susikurti elegantišką ir tvarkingą darbo vietą.

„CU34P2C“ atspindi AOC kompanijos atsidavimą tvarumui – „CU34P2C“ yra sertifikuotas pagal TCO 8.0, „EnergyStar 8″ ir „ECMA Eco Declaration“. Jo „FlickerFree“ ekranas užtikrina patogų naudojimą, nes ryškumui reguliuoti naudojama nuolatinė srovė, o ne PWM, o OSD režimas „LowBlue“ sumažina apkrovą akims.

„AOC CU34P2C“ bus galima įsigyti nuo 2022 m. gegužės mėn. už gamintojo nustatytą kainą – 619 eurų.

3 Komentarai

  1. Povilas parašė:

    ultraplačiaekranį?

  2. BC00 parašė:

    Ultraplačiakelnį 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.