AOC pristato ypač platų 32:9 super-wide AGON žaidimų monitorių –  „AG493UCX“ 

Plėsdamas savo prekės ženklo vystymosi galimybes

AOC pristato ypač platų 32:9 super-wide AGON žaidimų monitorių –  „AG493UCX“

Amsterdamas, 2020 m. gruodžio 9 diena – Ekranų specialistas ir žaidimų monitorių rinkos lyderis1 AOC pristato 124 cm (49 colių) įstrižainės „AGON AG493UCX“ monitorių su nuostabą keliančiu 32:9 kraštinių santykiu.  Iš esmės sujungdamas du 27 colių QHD raiškos ekranus į vieną vientisą panelės dizainą, be rėmelių trijuose ekrano kraštuose, „AG493UCX“ suteikia žaidimų entuziastams įtraukiantį pojūtį.  Priklausantis AGON serijai, „AG493UCX“ pasižymi puikią žaidimų patirtį užtikrinančiomis savybėmis: 120 Hz atnaujinimo dažniu, 1 ms MPRT atsako laiku, 400 nitų ryškumu ir „FreeSync Premium Pro“ technologija. 5120 x 1440 pikselių vaizdo raiška, „Picture by Picture“ funkcija, KVM jungiklis su atitinkamų jungčių pasiūla, ir USB-C jungtis paskatins turinio kūrėjų, „youtuberių“ ir „streamerių“ produktyvumą.


„AOC AG493UCX“: greitesnis, ryškesnis, platesnis

Dvigubas žaidimų malonumas

„AGON“ – AOC aukščiausios klasės žaidimų serijos pavadinimas – buvo senovės graikų terminas, reiškiantis kovą ar konkurenciją. Dėl 49 colių ekrano dydžio, „AG493UCX“ gali sutriuškinti bet kokius varžovus. VA berėmio ekrano panelė pasižymi 1800 mm spindulio išlinkiu, apimančiu naudotojų periferinį matymą iš kairės į dešinę. 32:9 kraštinių santykio monitorius išsiskiria 5120 x 1440 pikselių vaizdo raiška bei 120 Hz atnaujinimo dažniu.  4 ms GtG ir 1 ms MPRT atsako laikas užtikrina sklandų vaizdą be judesių susiliejimo, o „AMD FreeSync Premium Pro“ technologija pašalina vaizdo trūkčiojimą ir plyšinėjimą bei sumažina delsą net su įjungtu HDR režimu.

Lyginant su dviguba ekrano struktūra, kur rėmeliai, kad ir kokie ploni bebūtų, yra pačiame dėmesio centre, „AG493UCX“ išsiskiria berėme ekrano erdve. Tačiau šis monitorius labiausiai žavi savo galimybėmis žaidimų pasaulyje.  Nesvarbu, ar naudotojas nori šokti į savo virtualią lakūno kabiną ir skristi atvirame danguje, ar sėstis į virtualų lenktynių automobilį ir pagerinti savo trasos įveikimo laiką, ypatingai platus kraštinių santykis sukuria į virtualią realybę panašų įtraukiantį pojūtį, kas ypač tinka simuliacinių žaidimų bendruomenei.

Įspūdingas dydis

Optimaliam plataus ekrano naudojimui, naudotojai taip pat gali žiūrėti du skirtingų 16:9 šaltinių vaizdus viename ekrane „Picture by Picture“ funkcijos dėka.  Naudojant du asmeninius kompiuterius tuo pat metu, KVM jungiklio dėka naudotojai gali perjungti klaviatūrą ir pelę tarp dviejų kompiuterių, kas puikiai tinka žaidėjams, kuriems yra reikalingas dar vienas asmeninis kompiuteris tiesiogiai transliuojant žaidimus. „AG493UCX“ taip pat pasižymi USB-C ekrano jungtimi „DP Alternate“ režime ir gali tiekti 65 W energiją per USB-C jungtį, pavyzdžiui, į prijungtą nešiojamąjį kompiuterį. Visų šių savybių dėka šis milžiniškas monitorius tampa sparčia produktyvumo priemone.

Įspūdinga vaizdo kokybė atsispindi ne tik žiūrovo akyse.  „AG493UCX“ iš tiesų išsiskiria puikia panele – VA panelės dėka, monitorius gali pasiekti 3000:1 statinio kontrasto santykį ir didžiausią 550 nitų ryškumą. Taip pat ji pasižymi 121% sRGB spalvų gamos aprėptimi, 90% AdobeRGB spektru, 90% DCI-P3 spektro padengimu ir 178/178 laipsnių matymo kampu.  Šis žaidimų žvėris taip pat turi Vaizdo Elektronikos Standartų Asociacijos (VESA) „DisplayHDR 400″ sertifikatą, o jo plataus dinaminio diapazono dėka, vaizdas perduodamas užtikrinant tikslų spalvų ir šviesos perėjimą.

„AG493UCX“ taip pat pasižymi įvairiomis papildomomis savybėmis:

·         100 mm aukščio reguliavimas, -3.5/13.5 laipsnių pokrypis, -15.5/15.5 laipsnių pasukimas ir tvirtas stovas

·         2x 5 W garsiakalbiai

·         2x HDMI 2.0 ir 2x DP 1.4 įvestys

·         3 USB jungtys ir 3.1 šakotuvas su USB-C prijungimo galimybe (vaizdo ir 65 W energijos tiekimas)

·         Kadrų matuoklis (FPS) bei „Dial Point“ (Taikiklis ekrane)

·         6 žaidimų režimai skirtingiems stiliams iš kurių tris gali konfigūruoti pats naudotojas

·         „FlickerFree“ technologija ir „Low Blue light“ režimai

·         Naujas, glotnaus dizaino OSD ir „AOC G-Menu“ programinė įranga OSD parametrams valdyti

„AOC AGON AG493UCX“ Europoje bus galima įsigyti nuo  2020 m. gruodžio mėn. už gamintojo rekomenduojamą mažmeninę 1089 EUR kainą.

Daugiau informacijos apie „AOC AG493UCX„: https://aoc.utomopim.com/public/export/leaflet/en_GB/1137/AG493UCX.pdf

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.