„AOC U2790PQU“: naujasis ergonomiškas ir elegantiškas 4K monitorius profesionalams 

Amsterdamas, 2019 m. birželio 27 d. – monitorių bendrovė AOC praneša apie naują papildymą jos „90-ojoje serijoje“, skirtoje profesionalams. 27 colių (68.6 cm) įstrižainės „U2790PQU“ modelis siūlo 4K raišką (3840×2160 pikselių) ir 163 pikselių tankį colyje (ppi), kurie suteikia aiškius vaizdus. „U2790PQU“ monitoriaus IPS ekrano panelė ir 10 bitų spalvų gylis atvaizduoja 1,07 mlrd. spalvų ir leidžia išgauti subtilius tarpinius atspalvius. Dėl korpuso pilkos apdailos ir trijų kraštinių berėmio dizaino šis monitorius išsiskiria savo klasėje, o dėl į ateitį orientuotų techninių specifikacijų, įskaitant reguliuojamo aukščio ergonomišką stovą ir mėlynos šviesos poveikio mažinimo funkcijas, monitorius yra puikus pasirinkimas profesionaliems ir neprofesionaliems naudotojams, ieškantiems aukščiausios klasės sprendimų.


„AOC U2790PQU“ monitorius

„Ultra HD“, ar paprasčiau, 4K raiška (3840×2160 pikselių), lėtai, bet užtikrintai pakeis dabar populiarių 1080p („Full HD“) ir 1440p („Quad HD“) raiškų monitorius. „U2790PQU“ monitorių ypatingai įvertins turinio kūrėjai, vaizdo įrašų redaktoriai, skaitmeniniai menininkai, bet taip pat ir žmonės, dirbantys su „Excel“ lentelėmis ir kitomis informacinėmis programomis. Dėl 4K raiškos suteikiamo papildomo aiškumo ir ryškių detalių, kartu su „U2790PQU“ monitoriaus IPS panelės spalvų tikslumu ir 10 bitų spalvų gyliu, šis monitorius puikiai tinka tokio pobūdžio darbui, kurį atlieka minėtų sričių profesionalai.

Visi AOC „90-osios serijos“ monitoriai turi unikalią sidabro ar metalo pilkos spalvos apdailą, išsiskiriančią iš įprastų juodos ar pilkos spalvos monitorių, kurie dominuoja, ir „U2790PQU“ modelis tęsia šią tradiciją. 27,6 colių (68,6 cm) panelės dydis kartu su beveik berėmiu dizainu sukuria didelę ekrano erdvę, tačiau monitorius išlaiko kompaktiškumo pojūtį ir užima mažai vietos ant darbo stalo. Šis modelis taip pat leidžia sklandžią kelių monitorių aplinkos sąranką, kuri nuolat pasiteisina kaip produktyvumą kelianti priemonė šiuolaikinėse darbo vietose.

Daugelis profesionalių ir neprofesionalių naudotojų praleidžia daug laiko, naudodamiesi monitoriais kiekvieną dieną, todėl AOC turi puikių sprendimų, užtikrinančių, kad šis laikas būtų kuo patogesnis. Ergonomiško stovo aukštis gali būti reguliuojamas (130 mm eiga), stovą galima pasukti (nuo -45 ° iki + 45 °) ir pakreipti (nuo -3,5 ° iki + 19,5 °). Naudotojams, kurie dirba daugiausia ties vertikaliu turiniu, monitoriaus ašies posūkio režimas taip pat leidžia monitorių nustatyti į vertikalią padėtį. Be to, „U2790PQU“ monitorius naudoja „Low Blue Light“ režimą, kuris sumažina didelės energijos trumpųjų bangų mėlyną šviesą ir todėl tausoja akių sveikatą.

Atitikdamas tokius reikalavimus, kaip „EnergyStar“, „EPEAT Silver“ ir „TCO 6″, „U2790PQ“ modelis taip pat yra modernus, energiją taupantis monitorius, pritaikytas ateities biurui.

Naudojant vieną HDMI 2.0 prievadą, vieną HDMI 1.4 prievadą ir „DisplayPort 1.2″, naudotojai turi kelias galimybes prijungti „U2790PQU“ monitorių prie šaltinių, be to mėgautis įmontuoto dviejų prievadų USB 3.0 šakotuvo suteikiamu lankstumu. Taip pat garsui naudotojai gali naudoti du įmontuotus 2W garsiakalbius arba įmontuotą ausinių išvestį.

„U2790PQU“ monitoriai pasirodys prekyboje nuo 2019 m. liepos mėn. už gamintojo rekomenduojamą mažmeninę 349 € kainą.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.