Apacer pristato Mega Steno AM402 kortelių skaitytuvą

Apacer Technology, pasaulyje lyderiaujanti atminties modulių bei skaitmeninės informacijos kaupiklių gamintoja, pristato stilingą Mega Steno AM402 atminties kortelių skaitytuvą. Naujasis AM402 turi net keturias vietas populiariausioms „flash“ atmintimi grįstoms atminties kortelėms prijungti.

Beje, juodos spalvos įrenginys su sidabriškai mėlynu dangčiu pasiūlys išvaizdos mėgėjams nesenstantį dizainą. Be išsiskiriančios išvaizdos, AM402 taip pat gali būti panaudotas kaip atminties kortelių kaupiklis. Maksimali talpa yra tokia, kokią jums pasiūlys turima SD tipo atminties kortelė. AM402 naudoja USB2.0 sąsają ir yra visiškai suderintas su naująja Microsoft Windows 7 operacine sistema.

AM402 atminties kortelių skaitytuvas buvo suprojektuotas su integruotu atminties kortelės laikikliu. Šis laikiklis slepiasi po jau minėti sidabriškai mėlynu dangteliu. Įrenginys yra ypač geras sprendimas nešiojamam kompiuteriui, skaitmeninei kamerai ar jūsų delniniam kompiuteriui. Apacer AM402 išties yra geras pasirinkimas žmonėms, kurie dažnai naudoja atminties korteles ir nori turėtų saugią vietą joms laikyti.

Apacer AM402 turi jau minėtas keturias jungtis bei palaiko bemaž visus pagrindinius atminties kortelių tipus, kaip Memory Stick, SD, SDHC ir MMC. Įrenginys, panaudojant adapterį, yra pajėgus nuskaityti informaciją ir iš mažų kortelių, kaip microSDHC, microSD ar M2. Įrenginys taip pat pasižymi patogumu – įkišate kortelę, įjungiate produktą į kompiuterį ir prieinate prie savo informacijos. Tik tiek.

Apacer Mega Steno AM402 yra 55 x 55 x 15 mm dydžio ir sveria vos 25.5 gramo. Kompaktiškas ir pasiruošęs keliauti su jumis ten, kur jūs eisite. Palaikomų operacinių sąrašas tikrai platus – Windows 98/ME/2000/ XP/Vista/7 bei Mac OS X operacinės sistemos. Apacer AM402 turėtų tapti puikiu kompanionu jūsų kitiems skaitmeniniams įrenginiams.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.