Apie pilną „Intel Haswell“ procesorių palaikymą pirmieji prabilo „Enermax“

Nors kalbėdami apie procesoriaus palaikymą dažniausiai susimąstome apie pagrindines plokštes, tačiau siekdama naujų efektyvumo rekordų C6/C7 miego režime kartu su „Haswell" procesoriais „Intel" privertė sunerimti ne vieną maitinimo šaltinių gamintoją ir aišku jais besinaudojančius ir „Haswell" ateityje planuojančius įsigyti vartotojus.

Dabartinės kartos „Sandy Bridge" ir „Ivy Bridge" procesoriams C6/C7 režime naudojant 0,5 A srovę, „Intel" pasikaustė šį parametrą sumažinti dešimteriopai – iki 0,05 A. Tai reiškia, kad toks minimalus reikalavimas +12 V linijoje gali iššaukti OVP apsaugos suveikimą ir staigų sistemos išsijungimą. Šis „Intel" pareiškimas privertė peržiūrėti daugelio PSU gamintojų rinkai teikiamų modelių suderinamumą su „Haswell" procesoriais minėtame režime. Pirmieji savo modelius peržiūrėjo „Enermax" ir išdidžiai paskelbė, kad „Platimax", „MaxRevo", „Revolution 87+", „Triathlor (FC)" bei jau iš gamybos išimti „Revolution85+", „Modu87+" ir „Pro87+" atstovai pilnai palaikys „Haswell" procesorius dėka „Zero Power Load" dizaino, kuris užtikrina visiškai stabilias įtampas sistemai net visiškai nenaudojant energijos. Žiniasklaidai buvo pranešta, kad savo produktų tinkamumą C6/C7 režimui peržiūri ir „Corsair".

Neabejojama, kad greitu metu pasipils pranešimai su ataskaitomis ir iš kitų PSU gamintojų, o LGA 1150 pagrindinių plokščių gamintojai jau buvo įspėti kompanijos „Intel", jog nepamirštų į BIOS'ą įdiegti funkcijos, deaktyvuojančios C6/C7.

3 Komentarai

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.