„Apple App Store“ pajamos 2017 m. augo 33 %

Panašu, kad „Apple App Store“ išgyvena aukso amžių, nes pernai parduotuvės pajamos augo 33 %, lyginant su metais prieš tai. Per 2017 metus „Apple“ parduotuvė gavo 26.5 mlrd. JAV dolerių pajamų. Šie pinigai neatiteko tik „Apple“. Apie 70 % šios sumos tenka programėlių kūrėjams, o 30 % lieka pačiai „Apple“. Kai skaičiai tokie dideli, „Apple“ kurį laiką lengvai gyventų vien iš šios parduotuvės nešamo pelno, net neparduodami nei vieno prietaiso. Žinoma, vėliau nesant naujų įrenginių parduotuvė būtų pasmerkta žlugti.

Skaičiuojama, kad bendrai programėlių rinka (iOS + „Android“) pernai lenkė visą filmų industriją, jau nekalbant apie muzikos sektorių.

12 Komentarai

  1. RedundancyMaster parašė:

    Laukiame newdiamond komentaro 🙂

  2. newdiamond parašė:

    nebus. darbe isgreze smegenis zmones negaluojantis menopauze

  3. svabas parašė:

    O aš norėčiau pasisakyti.. aš norėčiau pasakyti, kad mano nuomone tas Obuolys yra išpūstas burbulas, kuris sprogs kaip bitkoinas

    • Daimonass parašė:

      Sėkmės laukiant sprogimo

      • newdiamond parašė:

        taip svabas visiskai teisus, bet zmones jau pavergti..todel ir neleidzia susprogti burbului…
        idomu kiek laikysis kitas burbulas FB…

        • adex parašė:

          Belieka tik tas geras jausmas, kai zinai jog esi protingesnis uz tuos visus apple userius

          • IFeelYou parašė:

            Tai taip, pasiguost tai reikia kažkaip 🙂

            • adex parašė:

              Pasiguosti del ko? Ar tik nelenki link to isivaizduodamas jog cia visi kritikuoja/varo ant apple vien del to jog negali sau leisti nesupirkti?
              As galiu dabar nuejas ne viena ir ne 2 laisva ranka nusipirkti, bet greiciausiai tai galiu padaryti del to jog ismokau elgtis su pinigais t.y. nepirkti man visiskai nereikalingu ir nepraktisku dalyku kuriu man nereikia, anksciau norejosi daug ko ka pamatydavau, dabar kai matau ne tik daigta bet ir jo praktiskuma adekvaciai vertinu man tu nereikalingu daigtu net nesinori

              • IFeelYou parašė:

                Nu tai gerai kad tu gali ir gerai kad neperki ko tau nereikia. Bet koks tikslas vadinti kitus dundukais, kurie kažką perka ko jiems galbūt reikia? Ar ta prasme jeigu tau nereikia, tai reiškia kad ir visiems kitiems “protingiems” nereikia?

        • mafo parašė:

          newdiamond viskas ten gerai su tuo obuoliu. Naujasis ipad pro tikrai geras visom prasmėm. Puikus ekranas, geležis l. gera, kamera taip pat nebloga ir t.t. softas na nzn normalus ir tiek. (bendroje sumoje gerai) Pervertintas apie 25 prc., bet juos sumoki už jų indėlį į marketingą 😉 Turiu dar lenova joga, na tai tik su juo galiu palyginti – geriau nelyginsiu x)

    • IFeelYou parašė:

      Na kad obuolys bankrutuos girdžiu jau kokie 7 metai 🙂 Toks mąstymas yra absoliučiai naivus ir vaikiškas. Visiškai pritariu daimonui – sėkmės laukiant sprogimo 🙂
      Obuolys nėra burbulas net iš tolo, nes tai vienas brangiausių, jeigu ne pats brangiausias prekės ženklas Pasaulyje, kuris savo vardą užsitarnavo savo prekėm ar paslaugom, norit jūs to ar ne. Kad būreliui entuziastų, kurie sudaro <1% pirkėjų jis nepatinka – nieko nereiškia. Nes 99% paprastų vartotojų, t.y. kritine masei jis patinka ir patiks. O norėt kad viena ar kita kompanija bankrutuotų yra paprasčiausiai kvaila, nes tai rodo paprasčiausių ekonomikos dėsnių neišmanymą 🙂 Prekių kainas diktuoja ne kompanija, o rinka. Kol bus žmonių perkančių telefoną už 1000 eur – tol bus tokios kompanijos. Jeigu ne Apple, tai Pinnaple. O žmonių perkančių tokias prekes visada BUVO ir visada BUS.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.