„Apple“ ir toliau mažina „iPhone XR“ gamybą

Panašu, kad „Apple“ kiek blogai prognozavo „iPhone“ paklausą. Šiemet jau vieną kartą buvo mažinamos šio telefono gamybos apimtys, dabar bus elgiamasi taip pat dėl mažesnės nei planuota paklausos.

Pirmiausia buvo planuojama pagaminti 95-90 mln. „iPhone XR“ telefonų šiemet, bet gamybos apimtys buvo apkarpytos iki 88 mln. Dabar „Apple“ turi toliau mažinti gamybą, iki 74 mln. vienetų, nes nesitiki parduoti visų telefonų.

Pasak analitikų, „iPhone XR“ pardavimai labai pagyvėjo per 11.11 išpardavimus Kinijoje. Tada telefonas buvo siūlomas su 10-15 % nuolaida. Didelis kiekis telefonų dar bus parduotas ir šventiniu laikotarpiu, bet to nepakaks įvykdyti pirminius pardavimų planus.

32 Komentarai

  1. newdiamond parašė:

    Apple rulez..

  2. Equal parašė:

    Kam taip siuntinėti Apple fanus ? Ar yra skirtumas jog vieniems BMW o kitiems Audi patinka ?

  3. newdiamond parašė:

    Gerai kad visiems ramiau parasysiu Samsung, LG, Huawei rulez..dabar jau geriau visiems ? 😀
    Jeigu man nesuprantama Apple manija, tai kodel as to negaliu pasakyti ? kazka uzdraudziau pirkti, kazkam pasakiau, kad Apple shudas telefonai ? kazkada sakiau, kad Samsung geresni ?
    Daug tusciu kalbu…bet sitam saite reikia kai kuriems pavaizduoti labai protingus…

    • paprastas_zmogus parašė:

      Niekas niekam nedraudžia nieko sakyti. Ne tame esmė.
      Čia klausimas ar tau pačiam, žmogau, viskas su sveikata gerai, jei nuolat bandai pasauliui įrodinėti, kad Apple šūdas, o Apple vartotojai – debilai, kurie “neteisingai” naudoja pinigus. Skaitau technews jau seniai, bet ko gero niekada nemačiau, kad tu straipsnį apie Apple apeitum ramiai, nepradėjęs aiškinti savo tiesos. Iš kur tas pyktis? Gal kažkokių nuoskaudų turi? Gal kažkada tave paliko mergina dėl kito bičo, kuris turėjo iPhone? 😀
      We get it, tau nepatinka Apple. Bet gal jau laikas… kaip sakoma… get a life?
      Man pavyzdžiui nepatinka, kad gaming hardware labai gajus dizainas, kurį aš vadinu “transformeriai p####asi” (alienware). Bet aš neinu po kiekvienu straipsniu rašyti komentaro apie tai, kokie debilai yra žmonės, kurie pc dėžės šoną pasidaro permatomą ir į vidų prikrauna neonkių.
      Žodžiu, jeigu tu praleidi labai daug laiko įrodinėdamas, kad kiti yra durni, tai greičiausiai reiškia, kad pats nesi toks protingas kaip galvoji.

  4. Stipena parašė:

    Pasižiūri Louis Rossmann video ir supranti kodėl verta stumti ant Apple.

    • xFiniti64 parašė:

      kad jo pirstai sukti tik i ji, ir del savo verslo dreba triedzia miltais, o man kaip pirkejui dzin, ar lenovas ramus lituoja ar applas ir ms, paziurek i microsofto surface laptopa, isvis viskas ne su silikonu priklijuota o su super klijais. Lenovas , kad ta pati ka aplas daro, tai dzin, kad ekrana va jogai sakau pasikeisiu, aha noretum, pasirodo biose yra whait listas kurios panelius su kokeis serijos kodais leist, idedi neoriginalu is ju ir ciau braske. Cia galiu sneket ir sneket.

      • Stipena parašė:

        Na jis nesakė jog kitos kompanijos šventos karvės. Ir išvis koks tau skirtumas, surface laptopas klijuotas super klijais ar ne ir koks tau skirtumas ką Lenovas daro? Tau gi kaip pirkėjui dzin tai ir neverk kad negali pasikeist ekrano į neoriginalų.

        • xFiniti64 parašė:

          Tu esmes net pacio rosmano nesupranti, jai jo video ziuri tai jis stume ir ant kitu, tik jai atkreiptum demesi, kiti kopijuoja applo blogases savybes, o gerases ne. Applas siulo iskirtine operacine su super softo suderinamuma, ko kiti nesiulo, paskui paziurek ka jis taiso, ogi vandens apipiltus mekus, vandens ! Mano visi laptopai tureti numire, del idiotisku inzineriniu sprendimu, kaip susilankstes ekrano kabelis, susideveja laikikliai, nuo karscio islinkus ir trukus motinine, kaip klavieturos metalinis remas nuo motinines atskirtas maisiuko plevele ir jin nusitrine bei uztrumpino motinine ! Apple laptopai kaip tankai situs metu laiko, o visi kiti ant durniaus padarytos nesamones. Rosmanas verkia, kad jis tvarko pagrinde mekus, ir aplas nori uzlenkti neautorizuotus tvarkytojus. Cia taspac kas verktu garazinis kuris is penkiu lipdo BMW, kad BMW rakina masinas, kad garaziniai auksarankiai negaletu nagu prikist !

          • kernel parašė:

            Nepasakyciau, kad Apple laptopai atlaiko kaip tankai. Ne taip seniai jie butent su klaviaturom bedu ir turejo. Kazkada ziurejau statistika, tai is esmes genda panasiai kaip ir kiti. Nebent aisku tu kalbi apie visokius „sudniekius“, kaip gumeliu atsiklijavimai, apsitrynimai, iskilimai ir pan. – tada galbut, nes Apple build quality geresne, nei average laptopo.

          • Stipena parašė:

            Esme aš suprantu ir ne tau man apie tai pasakot. Taip dauguma gal ir water damage, bet esmė jog apple sako reikia keisti visą plokštę apart to kad perlituoti rezistorių ir paprašo sumos už remontą, kuri siekia beveik naujo laptopo kainą. Arba atsisako tvarkyti aplamai, nors bėda patvarkoma per 10min pas normalų remontininką, autorizuoti apple remontinikai yra pajuoka iš kliento. Aš šiaip ir nebandau įrodyti kad iPonas ar Mac’as yra nekokybiškas daiktas, aš tiesiog sakau kad pats apple yra rotten shit.
            BMW tarp kita ko, originalių dalių gali kas nori nuėjęs į Krasta Auto nusipirkti, neoriginalių gali rasti visur kitur tai nesuprantu kam čia tą BMW prikišai.

          • Stipena parašė:

            Ir šiaip su tokiom problemom laptopuose kaip tu nurodei dar nesusidūriau, nors vienas jau 12m tik kad vietoj vieno ekrano rodo 8. Kitas dar tik metai su biški bet dar gyvas, ir draugų nė vienas lapas dar nesugedęs, o pas mus kaimiečiai kaip juos naudoja tai baisu į juos net pažiūrėt bet vis veikia tai galiu pasakyt laiko kaip tankai.

            • xFiniti64 parašė:

              Nueik i krasta ir paprasyk diagnostiniu irankiu nusipirkti. Kas is tu tavo daliu, jai ant naujutelio bmw numirus ledinei galinei farai, ir ja pakeitus, reikia jungti diagnostini softa ir suvesti serijos numerius kaires puses ar desines, sviesu valdimo kompiuteriui ir viska susinhronizuoti. Naujam bmw neiseis net langu migtuku pakeisti, be jungimosi su autarizuota sistema, ir negana to dar judama link to, kad is voketijos duotu koda, kuris kas valanda keiciasi, kad tik su juo eitu isvis prie masinos pasijungti ! Kas del- tas sako plokste keisti ? Honda type r 2018 metai, grybavo elektrinis vairo stiprintuvas, hondos autorizuotam servise Kaune pasake reikia keisti ir valdimo bloka ir puse vairo ir visa kolonele, realybeje reikejo su hds kalibracija atlikti vairo padeties daviklio. Tai dabar honda sudas ne masina?

              • Stipena parašė:

                Tai kad Honda visada buvo ir liks žoliapjovė. Kokia dar mašina 😀

                • xFiniti64 parašė:

                  Jop, tikrai taip zolepjove kuri visus nutarkuoja, tik spek pasitraukti is antros juostos, kad nupjauta sikna nebutu 😀 Ir nesvarbu ar pastave porshe ar AMG, ar audi r8 ar pagani zonda ar bmw m4, nemuno ziede busi nupjautas.

                • Stipena parašė:

                  Nebejuokink. Nurburgringe net į Top 100 nepatenka tos žoliapjovės. 😀

                • xFiniti64 parašė:

                  https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_N%C3%BCrburgring_Nordschleife_lap_times kad gal tu piski paziurek. 7:43.8 Honda Civic Type R (FK8) , kad net 7:43.65 Nissan GT-R letesne, 7:44 Audi R8 Coupé 5.2 FSI quattro gerokai letesne, 7:44 Pagani Zonda S 7.3 (2002) vapse gauna juodai, 7:44.42 Mercedes-Benz SLS AMG juokinga ka? Cia ta zolepjove su priekiu varoma ir 2 litru sulciu pakelis jai ka.

                • Stipena parašė:

                  Lol paėmėi pačius blogiausius kitų auto laikus ir bandai pateisint prieš geriausią žoliapjovės laiką 😀
                  Dabar paimu patį blogiausią žoliapjovės laiką 8:47 Honda Civic Type-R 2.0i LS neatrodo apgailėtinai?
                  Ir geriausius kitų laikus:
                  Ant pusiau šlapio aksfalto blin 7:24.22 Nissan GT-R (2011) Toshio Suzuki 1 October 2010 Nissan conducted test.[104] Semi-wet conditions. Video confirmed.
                  7:24.44 Pagani Zonda F Clubsport
                  7:25.67 Mercedes-Benz SLS AMG Black Series
                  7:32 Audi R8 V10 Plus (4S, 2015)

                • xFiniti64 parašė:

                  Kaip mantau ziuri ir matai spyga, realybeje turbut tik forza zaides. Civic Type-R 2.0i LS yra sena amerikieciu rinkai skirta honda 200 arkliu. Cia sneku apie naujutele ir europos rinkai skirta masina, nissana gtr tu paimei ne istu metu, kaip ir audi neistu metu, neistos rinkos ir net vapse skirtinga masina kuri jau ant LP570-4 Superleggera platformos pastatyta. Geriau jau net neberasyk, nes nesuvoki rinku, metu ir komplektaciju.

                • Stipena parašė:

                  Ne na taip tu tai logiškai lygini, pats paėmęs naujausią žoliapjovę sulygino su 2002m. auto rofl. Nebesivartyk iš gaidžio bandydamas burti iš tirščių. https://www.youtube.com/watch?v=tYwRfwnhNNQ

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.