Apple gerbėjai iPhone 4S perka iš pagarbos S. Jobsui

Kaip jūs veikiausiai žinote, praėjusį penktadienį kai kuriose šalyse, Australijoje, Japonijoje, Vokietijoje, Prancūzijoje, JAV ir kitose jau buvo galima įsigyti naująjį Apple išmanųjį telefoną iPhone 4S, o pirkėjai ir vėl eilėmis laukė prie Apple parduotuvių.

Australijos žurnalistai žinodami faktą, jog iPhone 4S yra bene paskutinis S. Jobso darbas jam dar būnant gyvam, nusprendė pakalbinti Apple gerbėjus laukiančius eilėje dar prieš oficialiai paskelbiant prekybą naujuoju telefonu. Apklausos rezultatai iš tiesų nustebino.

Kaip pranešama, daugybe eilėje laukiančių žmonių teigė, jog perka iPhone 4S ne dėl to, jog nėra patenkinti savo turimu iPhone 4 išmaniuoju telefonu, tačiau tai darantys iš pagaros S. Jobsui, nes tai neva yra paskutinis jo užbaigtas projektas Apple istorijoje.

Galime priminti, jog iPhone 4S pasiekė vieną iš kompanijos rekordų. Per pirmąsias 24 valandas buvo užsakyti vienas milijonas šių įrenginių, kai jo pirmtako iPhone 4 per tą patį laiką buvo užsakyta „tik“ 600 tūkstančių vienetų.

15 Komentarai

  1. Spacewalker parašė:

    Avių banda ir nieko daugiau.

  2. aiwaris parašė:

    jo tikrai tau pritariu.

  3. developeris parašė:

    Tikrai cia kazkokia vos ne religine sekta gaunasi, ir beja labai panasu i tikraja religija, nes ten irgi vienus mulkina, o kiti rankas trina :). Paprastas pvz: nesenai mirė programavimo kalbos C ir UNIX kūrėjas D. Ritchie. Bet sugebejo tik technologijos apie ji parasyt, o visur kitur tyla, tipo who cares gi is tokios naujienos jokios naudos nei kas nors pirks ka nors nei ka, nors zmogaus nuopelnai technologiju srity tai tikrai neeiliniai, ta pati crap OS yra kurta UNIX pagrindu 🙂

  4. Pasisiauses parašė:

    Kokie fanai. Čia fanatikai jau, o ne fanai.
    Išvis kas per skystagalvis gali laukti kilometrinėje eilėje dėl TELEFONO

  5. Crembo parašė:

    Eina šikt.. developerį – ačiū, kad pasakei, nes taip ir nebūčiau sužinojęs. Šiaip Jobs\’as yra absoliutus nulis palyginus su D. Ritchie\’iu. Iš tikrųjų net liūdna kai tokie bereikšmių (sąlyginai) žmonių mirtis yra aprašoma, o tų, kurie iš tikrųjų pakeitė mūsų gyvenima – nė kiek.
    Tiesa pasakius, D. Ritchie galima lygint su Nikola Tesla, kuris lygiai taip pat padarė nežmoniškai didelę įtaką mūsų gyvenimui, tačiau buvo visiškai pamirštas. Panašu kad genijams nelemta būti žinomiems, kai biznieriai apliejami šlove kurių jie visai nenusipelnė…

  6. Pasisiauses parašė:

    Bet kažkodėl praktiškai visi didieji industrijos žaidėjai S.J. indėlį pripažįsta. Net ir konkurentai.
    Bet heiteris yra heiteris. Toks pat kvailas ir praradęs sąlytį su realybe, kaip ir tie, kur 3 dienas naujo iPhone eilėje laukia.

  7. Crembo parašė:

    Ir vis dėlto, Jobs\’as būtų niekas be D. Ritchie.

  8. Pasisiauses parašė:

    Tai, kad pirmąjį kartą Apple iškilo ir be unix pagalbos (dar netgi ir konkuruodami)… Taigi nusišnekėjai. Marš istorijos paskaityt.

  9. Crembo parašė:

    O manai jog C yra niekas? C kalba yra visą ko pagrindas šiais laikas. Naudojama nuo tada, kai ją sukūrė – t.y. 1973 iki pat šių dienų.

  10. Pasisiauses parašė:

    Aš išvis net nesakiau, kad C ar Unix yra niekas.
    Aš tiesiog tau sakau, jog tu nusišneki sakydamas, kad S.J. yra nulis.

  11. Crembo parašė:

    Atsiprašau tada, nes galbūt neteisingai išsireiškiau arba šiaip bereikalo pasikarščiavau. Tikrai nemanau, kad Jobs\’as yra niekas. Iš tiesių, jis yra svarbus žmogus, ir tikrai nuveikė įspūdingus dalykus. TAČIAU, mano manymu D. Ritchie buvo žymiai svarbesnis žmogus, kuris padėjo svarbiausią pagrindą visai programinei įrangai, kurią mes turim šiais laikais.

  12. developeris parašė:

    Nors ziniasklaida ir tyli apie D. Ritchie, mat mazai turbut jis kam idomus. Taciau jo darbai jau kalba ir kalbes dar N metu uz ji taciau tik ekspertam 🙂 Kas liecia Jobsa, nesumenkinu jo tikrai, taciau pridejus jo juodus darbelius nebeatrodo jis sventasis, koki ji cia norima padaryt (kaip ir beja visus mirusius zmones), keletas pvz:
    suplanuotas iphone baterijos gedimas ir jos nekeitimas, o keiciamas tik visas telefonas.
    Saltinis:
    http://www.ifixit.com/blog/blog/2011/01/20/apples-latest-innovation-is-turning-planned-obsolescence-into-planned-failure/
    Turbut panasiu dalyku galima rasti ir kitose produktuose kuriu \"ardyti\" nelabai galima idomu kodel ?

    Nemazai bedu yra ir su zaliasiais, gamyklos be leidimu, buvo vezamos (gal ir dabar tebera) nelegalios elektronikos atliekos i treciasias salis. Maciau kad ir zaliosios energijos naudoja maziausiai 🙂
    http://blogs.computerworld.com/18172/whose_cloud_is_the_dirtiest_googles_microsofts_facebooks_or_apples
    http://www.renewableenergyworld.com/rea/blog/post/2011/03/sustainability-wars-apple-versus-google

    Tai irodymas, kad tai nera tokia jau inovatyvi kompanija, kaip visi galvoja 🙂

  13. Pasisiauses parašė:

    Mužikėlis išsikeikė ir tiek. Nieko įdomaus ar apskritai protingo nepasakė.

  14. ironvolf parašė:

    Pritariu. Gėda autoriui už tokią nuomonę, vieni keiksmažodžiai ir teiginiai be argumentų.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.