Apple iPad 2 32GB versijos savikaina – 337 JAV doleriai

Rinkos tyrimų analitikė iSuppli pranešė, kad paskaičiavo, kiek gi Apple kainuoja pagaminti vieną iPad 2 planšetinį kompiuterį, kuris pasižymi WiFi ir 3G bevieliais ryšiais bei turi gana daug, tiksliau 32GB, vidinės atminties.

Kaip teigė kompanija, tai yra 326,6 JAV doleriai bei dar dešimt dolerių už planšetinio kompiuterio surinkimą. O tai, beje, yra vos 6 doleriais daugiau, nei pirmtako kaina, nors iPad 2 turi dvi vaizdo kameras ir spartesnį Apple A5 procesorių.

Pranešama, jog bene daugiausiai kainuoja kokybiškas 9.7 colių įstrižainės ekranas, kurio kaina yra net 127 JAV doleriai. Nors, atrodo, toks pat ekranas pirmajame iPad kainavo vos 95 dolerius, tačiau naujos sujungimo technologijos ir geresnis valdymas kainuoja daugiau.

Naujos, išgirtos dvi vaizdo kameros, tuo tarpu, tekainuoja vos 4,3 JAV dolerius. Naujasis Apple A5 procesorius kainuoja apie 75 procentus daugiau, nei pirmtake naudotas Apple A4, ir nors baterija ir atnaujinta, ji labai bendros produkto savikainos taip pat nepakėlė.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.