Apple iPad 2 pasirodys jau kitą savaitę?

Visi kalba apie Apple. Nesvarbu, ar tai būtų penktosios kartos iPhone išmanusis telefonas, ar tiesiog nauja aparatine įranga apginkluoti MacBook Pro nešiojamieji, ar antrosios kartos iPad 2 planšetas. Apie pastarąjį šiuo metu tik ir kalbama.

Pasak įvairių šaltinių, Apple antrosios kartos iPad planšetinį kompiuterį pristatys jau kitą savaitę, kovo antrą dieną. Nepaisant to priduriama, kad jo įsigyti dar kovą nebus galima. Neva įvyks taip, kad Apple tiesiog mums pasakys, kaip šiais metais atrodys svajonių įrenginys.

Informacijos, žinoma, pašykštėta arba ši visiškai nesutampa. Vieni kalba apie didesnės rezoliucijos ekraną, kiti apie tokios pačios, dar kiti apie keletą vaizdo kamerų. Aišku viena, kad Apple iPad 2 turės naują centrinį procesorių, o šis turėtų būti iš Qualcomm. Tiesa, Apple gali paskubėti atskleisti iPad 2 dėl vienos priežasties – Google Android 3.0 Honeycomb operacinės sistemos.

Galime priminti, kad tai nėra pirmas kartas, kai pranešama, jog Apple iPad 2 bus anonsuotas labai greitai. Tai turėjo įvykti antroje vasario savaitėje, tačiau autoritetingi leidiniai ir jų technikos ekspertai mus apgavo. Žiūrėsime, kaip nutiks šį kartą. O gal Apple išvis nepristatys iPad 2? Kas žino.

4 Komentarai

  1. Pasisiauses parašė:

    Kad pristatys iPad 2, tai faktas. Klausimas tik kokie bus patobulinimai…
    Jeigu įdėtų kamerą priekyje, padidintų ekrano rezoliuciją, šiek tiek galingesnį procesorių įdėtų, kortelių skaitytuvą, na ir manau jau tikrai super būtų.

  2. Recon24 parašė:

    Tai visko idet negali, nebebus ka i kita versija det 😀

  3. ironvolf parašė:

    Recon24 +10 😀

  4. JisVisadaSalia parašė:

    Susijuokiau nuo Recon komentaro 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.