Apple iPad oficialiai pardavinėjamas Lietuvoje?

Gerai visų žinomas mobiliųjų telefonų prekiautojas Lietuvoje Mobili Linija savo prekių kataloge pateikė arba akibrokštą, arba pokštą. Kaip bebūtų keista, neturėdama tam jokios teisės, kompanija siūlo įsigyti Apple iPad planšetą.

Planšetinis kompiuteris siūlomas už ganą „patrauklią“ kainą – net 2590 litus, nors teturi 16GB vidinės atminties. Taip pat nėra jokių abejonių, kad pardavinėjamos versijos yra atkeliavusios iš JAV, tad kaip bebūtų keista, vartotojams iš Europos turėtų kilti nemažai problemų, nors entuziastų iš Senojo Žemyno, kurie juos nusipirko JAV, tikrai buvo ir yra.

Taipogi kyla įtarimas dėl jo suderinamumo, garantijos ir panašių dalykų. Galime numanyti, kad tai nėra pilnavertiškas modelis Europos gyventojams ir visiems nekantraujantiems reikėtų bent jau palūkėti Apple iPad starto Europoje ir jį įsigyti iš kokios nors ES šalies. Ką į tokį uždarbiavimą atsakytų Apple?

7 Komentarai

  1. crooked parašė:

    2590lt – *garsus juokas*, koks atsiprasant asilas gali moket tiek? cia kaip ir topocentras iPhone po 3000lt pardavinejo nelegaliai

  2. Saydo parašė:

    visuomet \"asilų\" pasitaiko, todėl ir pardavinėjama. Jei tokių nebūtų, niekas ir nepardavinėtų. Visi gaminiai prasidedantys raide \"i\" yra prabangūs nieko verti žaisliukai už amerikietiškas kainas ir tiek.

  3. nanoWorld parašė:

    Gerai butu, kad uz amerikietiskas – daznai mokam daugiau nei amerikonai.

  4. Domast parašė:

    >>Saydo
    kad visi gaminiai prasidedantys \"i\" raide tikrai nėra nieko verti 😉
    laptopu apple asortimente yra tikrai labai gerų, bet kainos savo tikrai neverti…

  5. linas_mif parašė:

    Uz tokia kaina jau neblogas laptopas iseina, o cia kazkoks zaisliukas… 😀

  6. corehead parašė:

    mane tie visi regioninimai isvis nesuprantami… tiesa sakant niekaip nesuprantu kaip tokiu gamintoju teismuose neutampo ir paporasti zmones ir vartotoju teisiu gynimo istaigos, nes dbr gaunasi kad nusipirkes USA kazkoki tai prietaisa, o paskui persikraustes gyventi i EU, as negaunu atnaujinimu, garantiju, dar kazko… manau sumokejus uz kazka pinigus, nesvarbu kokiam regione as su tuo prietaisu buciau- turiu pilnas teises i visas garantijas ir technini palaikyma ir panasiai…

  7. dzapie parašė:

    pritariu corehead. Taciau visi sie nesuderinamumai tarp regionu kyla del paprasciausiu priezasciu, tokiu kaip elektros tinklu skirtumu, kitu standartu ir pan. Nors zinoma, visa tie skirtumai yra juokingi taip pat. Normalus gamintojai gamina universalius prietaisus, su kuriais keliaujant nekyla problemu. Tuo labiau kaip gali mobilus prietaisas but prirakintas vienam regionui, nesamone.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.