Apple iPad pasauliniu mastu pasirodys vėliau

Įvairūs informacijos šaltiniai internete rašo, kad kompanija Apple nusprendė atidėti tarpautinius planšetinio kompiuterio Apple iPad pardavimus. Taip nuspręsta padaryti po to, kai paklausa Jungtinėse Amerikos Valstijose viršijo visus lūkesčius.

Kaip teigiama, Apple planuoja artimiausiu metu paskelbti visą informaciją susijusia su kainomis. Registruoti išankstinius užsakymus kompanija žada pradėti jau gegužės 10 dieną, o vietoje ankstesnio balandžio pabaigos grafiko už JAV ribų Apple iPad pasirodys gegužės pabaigoje.

JAV Apple iPad planšetas kainuoja tarp 499-829 JAV dolerių, atsižvelgiant į modelį bei ypatybių gausą, tačiau vis dar nėra tiksliai aišku, kiek šis įrenginys kainuos Europoje. Tikėtina, kad senajame žemyne kainos gali būti ekvivalenčios eurais.

Per pirmąją savaitę Apple pardavė daugiau kaip 500 tūkstančių iPad planšetinių komputerių, o per pirmąją dieną – net 300 tūkstančių. Kompanija tikisi, kad pirkimų būmas išsilaikys dar bent dvi savaites ir tikisi gerų bendrų pardavimų JAV rinkoje.

1 Komentaras

  1. forxis parašė:

    nu vo dabar apple fanai dar nekantriau lauks kurie dar neturi iPad, čia čiuju vėl kažkokia strategija Steve Jobs\’o , kad labiau norėtų žmonės iPad 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.