Apple iPhone HD pasirodys birželio 22 dieną?

Pasak leidinių Engadget ir Wall Street Journal, kompanija Apple ketina pristatyti naują iPhone telefono versiją. Ši turėtų turėti iPhone HD vardą, pasižymėti žymiai didesne rezoliucija, nei jo pirmtakas, ir kiek greitesne aparatine įranga.

Naujasis Apple iPhone HD, kaip pranešama, turės jau nebe senąjį mažos rezoliucijos ekraną, kuris turėjo 480×320 taškų rezoliuciją, tačiau akivaizdžiai didesnės rezoliucijos ekraną. Naujasis ekranas turėtų atvaizduoti jau 960×640 taškų rezoliuciją ir tai bus pirmas kartas nuo 2007 metų, kai Apple iPhone telefonui bus pakeičiama jo įgimtoji rezoliucija.

iPhone HD versija bus varoma Apple A4 serijos lustu, kuris, pasak esamų pranešimų, bus kiek galingesnis, nei yra naudojamas Apple iPhone 3GS telefone. Išmanusis telefonas taip pat pasižymės atnaujinta, ketvirtosios serijos iPhone operacine sistema.

6 Komentarai

  1. crooked parašė:

    mjoo, nusipirkai iphone ir ziurek uz puses metu uz ta pacia kaina iseina kitas, tik greitesnis ir dvigubai geresnis

  2. SB parašė:

    crooked, cia tik tas pats vardas, mano galva, naudojamas, ta pati platforma, kai kiti gamintojai, pavyzdziui HTC, leidzia naujus telefonus su naujais vardais, o Apple atsilikt nenori, tai ir tobulina. Galbut ateityje iPhone 2 ir dizaina tures nauja.

  3. MariusK parašė:

    Apple fanas pasakytu: o kam keist dizaina jei jis yra idealus? Va vieno apple fano teigimu flash yra sudas ir anksciau ar veliau ji pakeis kas nors gudresnio. O apple pasielge gudriai i ipada neidiegusi flash palaikymo. Ir cia apple fano mintys.

  4. tomaxsas parašė:

    crooked: jei nepastebėjai nauji iPhone modeliai išleidžiami maždaug kas metus, kiti gamintojai naujus modelius leidžia dažniau, ypač HTC (kaip SB ir minėjo) Ir apskritai, nusipirk bet kokį telefoną, ir po pusės metų bus greitesnių ir geresnių.

  5. pingve parašė:

    crooked: \"nusipirkai iphone ir ziurek uz puses metu uz ta pacia kaina iseina kitas, tik greitesnis ir dvigubai geresnis\"; nusiperki masina, zek uz 5 metu uz tokia pat kaina iseina naujas modelis tik geresnis ir greitesnis, nusiperki kompa, zek uz puse metu uz tokia pat kaina gali nusipirkt geresni, nusiperki virtuvini kombaina, zek po metu uz tokia pat kaina gali nusipirkt ne tik kur morkas tarkuoja bet kur ir bulves nuskuta.

  6. valkins parašė:

    Eiliniai paistalai. Koks jisai bus – niekas nezino. Aisku tik viena – kazkuom ir kazkiek bus geresnis nei 3GS. Del isleidimo datos – gal mazdaug ir aisku, bet tik ne del fiziniu savybiu – palauksim-pamatysim ir suzinosim, o tuomet ir spresim kas blogai, kas gerai, verta pirkt ar neverta. Kantrybes.
    Peace.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.