Apple MacBook Pro nešiojamasis padengtas auksu

Atrodo, jog turtingi žmonės, kurie labai mėgsta kompanijos Apple produkciją, netrukus galės įsigyti naują žaisliuką – Apple MacBook Pro nešiojamojo kompiuterio versiją, kuri ne tik pasižymės puikiomis specifikacijomis, tačiau ir bus padengta auksu.

Kompanija vardu Computer Choppers nusprendė tai padaryti – ji visą Apple MacBook Pro nešiojamojo išorę apdengė 24 karatu aukso, o Apple logotipas atrodo dar įspūdingiau, nes jis yra pagamintas iš deimanto. Nešiojamasis kompiuteris tikrai atrodo „nepigiai“.

Įdomi detalė, kurią pažymi technikos blogas Engadget, jog prieš beveik penkerius metus Dubajuje vykusioje parodoje buvo rodomas gana senas šiuolaikiniais standartais taipogi auksu padengtas HP LaserJet spausdintuvas, kuris neabejotai tiktų prie šio ypač brangaus Apple nešiojamojo. Bazinės versijos kaina – 5000 JAV dolerių. Brangesnės versijos pasižymi geresne apartine įranga.

6 Komentarai

  1. Pasisiauses parašė:

    O va tokį dalyką tai tik bukas ir skonio neturintis žmogus pirktų.

  2. Maariux parašė:

    Pasisiauses, tai tik tau taip atrodo.

  3. ironvolf parašė:

    Prie močiutės auksinio danties labai tiktų

  4. registracijoz parašė:

    dabar įsivaizduokite, kad jus esate milijardieriai, jus supa milijonieriai ir kiti milijardieriai.. tiesiog pamatote ta kompiuteri ir pagalvojat, gal nusipirksiu, kaip idomu, auksinis kompiuteris kokio niekas neturi..
    ka jam reiskia tas kompiuteris.. jiems ribu pirkiniuose nelabai yra, tad jei pagalvoja kad tai gabut saunu butu jam tureti, tai taip ir padaro.

  5. ironvolf parašė:

    dabar įsivaizduok, kad visi tą patį pagalvojo, tik tu vienas parašei, kas ir taip aišku.

  6. donaciuxx parašė:

    tai aisku kaip diena yra paklausa tai ir pasiula atsiranda.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.