Apple nepardavinės internetinio nešiojamojo

Apple praeitą savaitę pristatė $999 kainuojantį MacBook nešiojamą kompiuterį. Pasak Fudzilla, tai bus pats pigiausias nešiojamasis, kurį pardavinės Apple ir tuo paneigia gandus, kad Apple planuoja išleisti pigų internetinį nešiojamąjį kompiuterį. Pasak šaltinių, Apple išties bandė keletą variantų, panašių į internetinį nešiojamąjį, tačiau jiems nepatiko kainos/kokybės santykis ir buvo nuspręsta, kad kompanija „nežais“ šiame segmente.

Internetinių nešiojamųjų rinka prieš kiek laiko buvo pačioje populiarumo viršūnėje, tačiau jų populiarumas pamažu mažėja. Manoma, kad greitu laiku skirtumai tarp įprastų „low-end“ nešiojamųjų ir internetinių kompiuterių išnyks. Dažnas jų dabar turi 12 colių ekraną ir palyginti galingą techninę dalį.

Naujausias MacBook, kuris kainuoja $999, turi 13.3 colių ekraną, kurio maksimali rezoliucija 1280 x 800, 2.26GHz Core 2 Duo procesorių, 2GB operatyviosios atminties, 250GB talpos kietąjį diską. Kompiuteris sveria 4.7 svarus. Taip pat į komplektą įeina optinis įrenginys ir Wireless imtuvas. Iš tiesų, tai nėra labai blogas sandoris, lyginant su panašią vertė turinčiais nešiojamaisiais su Windows operacine.


Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.