Apple per vieną dieną pardavė 1.7 milijonų iPhone 4 telefonų

Apple iPhone išmaniųjų telefonų mėgėjai ir vėl nusiaubė parduotuves. Visai neseniai, tai yra praėjusią savaitę, pasirodęs naujasis iPhone 4 išmanusis telefonas per vieną dieną buvo parduotas neįtikėtinu 1,7 milijonų tiražu.

Kaip spaudos pranešime rašo kompanija, vien per praėjusį šeštadienį, birželio 26 dieną, neįskaitant sekmadienio, buvo parduota net 1,7 milijonų Apple iPhone 4 išmaniųjų telefonų. Tai tampa neoficialiu rekordu. Galime priminti, kad praėjusiais metais Apple iPhone 3G taip pat pademonstravo neblogus rezultatus, kai starto savaitgalyje buvo parduota net vienas milijonas šių įrenginių.

Šiuo pasiekimu pasidžiaugė ir patys Apple: „Tai yra pats sėkmingiausias produkto startas Apple istorijoje.“, – sakė Styvas Jobsas. „Nepaisant to, mes atsiprašome klientų, kurie negalėjo įsigyti telefono, nes mes neturėjome pakankamai atsargų.“

41 Komentarai

  1. ironvolf parašė:

    Va ir krizė, perka žmonės už tokius pinigus tel be ryšio 😀

  2. crooked parašė:

    ne zmones, o avys…

  3. Kenji parašė:

    Net ne avys, o marijonetės..

  4. lukassal1 parašė:

    žiūriu kuo labiau neišbaigtas telefonas tuo labiau perka. 🙂

  5. -NRJ- parašė:

    +1 Kenji, taikliai pasakyta

  6. nanoWorld parašė:

    Man panasiau i sektantus 🙂

    Ypac paziurejus ju tu konferenciju irasus. Kas antras zodis \"geriausias, fantastiskas, idealus ir kt\". Tai palieka pasamoneje irasa, praplauna truputi smegeneles zmogenu 🙂

  7. Pasisiauses parašė:

    Ir vėl vaikai subėgo pareikšti savo labai \"objektyvios\" nuomonės… Žinoma, kaip tikri intelektualai nepamiršta ir klijuoti žmonėms (kurių net nepažįsta) visokias įžeidžiančias etiketes… 🙂
    Ironiška yra tai, kad tie jūsų taip vadinami \"sektantai\" nejaučia pareigos kiekvienoje naujienoje apie Android/Nokia/HTC/Microsoft/Google ir t.t. pareikšti koks tai yra šūdas ir kokie debilai tą šūdą perka… O jūs, akivaizdžiai NE sektantai ir NE fanatikai, kiekvienoje naujienoje, susijusioje su Apple, jaučiat šitokią didelę pareigą pareikšti \"šūdas\" 🙂
    Nejaugi jūs neturite ką veikti, kad švaistote savo laiką dėl kompanijos, kurios taip nekenčiate? 🙂

  8. crooked parašė:

    taip, ar i teisma dabar paduosi?

  9. Fostil parašė:

    Pasisiauses tik marijonetes ir gali pirkti tuos ifailus, nesugebancius atlikti elementariu telefono funkciju. Tik marijonetes ir gali uzkibti ant pigios apple reklamos, kurie mat isleidzia vis revoliucijas 8metu senumo…

  10. SB parašė:

    Pripažinsiu, kad Apple iPhone 4 su savo naująją operacine sistema ir dizainu sudomino, tačiau šis telefonas, kiek teko skaityti vartotojų atsiliepimų, yra kažkokia klaida. Dingstanis ryšys, atsirandantis geltonumas ekrane. Sunku pasakyti, kiek tai tikra, bet apie 50-60 YouTube klipų iš skirtingų vartotojų teko matyti.

  11. Pasisiauses parašė:

    Fostil,
    Demonstruodamas savo keistą pyktį ir panieką Apple produkcijos naudotojų adresu, atrodai tikrai šiek tiek juokingai.
    Gal šiek tiek daugiau PAGARBOS kitiems?

    Juolab, akivaizdu, kad tu tą Apple produkciją tik nuotraukose ir matęs, tai ir tavoji nuomonė yra laaaaabai toli kažko vertos nuomonės 🙂

  12. SoTOP parašė:

    Pasisiauses> Tik nereikia apie pagarba. Per kiekviena pristatyma Styvas taip auditorijai plauna smegenis, kad net baisu. Auksciausio laipsnio populizmas. Vietoj to kad pripazintu savo klaida jog antena turi trukumu, moko kaip telefona \"teisingai\" laikyti.
    Esminis klausimas apie sita Ifono fenomena yra tai, kiek vidutinis vartotojas isnaudoja jo galimybiu. Labai mazai tokiu kurie ji is tikruju panaudoja pilnai, daugumai jis tiesiog reikalingas kaip stiliaus atributas. Kad JAV zmones juos perka tai galima suprasti, nes jiem su financais nera problemu, bet kam Lietuvoje zmonems ju labai \"reikia\" tai man idomu. Aisku geriausia kai vienas zmogus turi ir Iphone ir Ipod Touch, ju kitaip nei marionetemis nepavadinsi. Aisku uz tai plojimai apple reklamos skyriui.

  13. Pasisiauses parašė:

    Plauna smegenis? 🙂 Aš tai nematau nieko blogo, kad korporacijos vadovas parodo šiek tiek entuziazmo ir tikėjimo savo nauju produktu. Ką jis tavo nuomone turėtų sakyti? \"Sveiki, čia mūsų naujas iPhone. nepirkit, nes šūdas\" ??
    Kas dėl antenos, Apple jau patvirtino, kad 4.01 softo atnaujinimas ištaisys antenos problemą.
    O tavo tas \"esminis klausimas\"… Hm… Žinok lietuviai labai dievina šustrus Nokia modelius. Dažnas nusiperka kokį nors N Series telefoną ir…. naudoja jį tik skambinimui ir SMS… Na retais atvejais dar WAP naršo… Tai gal nereikia čia pasakėlių sekti 🙂 Ir manau, kad tikrai ne tau spręsti kokia dalis iPhone turėtojų kiek tas galimybes išnaudoja… Nebent tu tyrimus darei…

  14. Fostil parašė:

    Yra tiesos tavo zodziuose Pasisauses, bet man asmeniskai ju reklamos yra slykscios ir tas ju vaidmeniskumas. Nesugeba pripazinti jie savo klaidu, o drysta mokyti kaip reikia laikyti telefona.

    Taip as apple nemegstu, bet ne del tu ju reklamu, galim ir ju nesiklausyti, bet labiausiai nepatinka man pas juos jog jie kisa visur savus standartus. Kai varzo pasirinkimu galimybes, man tikrai nera miela. Butent kaip ir su iphonu, mat blogai laiko ji.

  15. pingve parašė:

    SoTop o tu man gali pasakyt kuo yra blogai pirkti telefona kad ir vien del stiliaus? As pats neturiu iphono ir neketinu pirkt bet rimtai jusu pasisakymai tai labiau primena pavydo priepolius.

  16. -NRJ- parašė:

    ir aplamai as nesuprantu kaip galima vadinti iphone ismaniuoju telefonu, jeigu visi tikrai ismanieji telefonai yra tokie, kad tu ju funkcijom gali neribotai naudotis, o su ifonais tai BT tik ausinem – o kur elementriausios failu siuntimo gavimo funkcijos kurias turi BT turintys telefonai ar kita iranga?
    kur paprastas failu keitimas kaip \"storage device\’o\" kodel as turiu buti priristas prie itunes softo ir per ji viska darytis jeigu man sakykim ryskiai patogiau failus savo organizuotis sakykim per total commander arba elementariausia my computer? kur laisve vartojimo? kur placios galimybes? net skambucio/zinuciu tona noredamas uzsideti isiveli i ribojimus!? cia ar tik man tokie keli ribojimai kliuna ar daug kam?

    taip lietuviai, kaip ir kitu saliu gyventojai gal ir prisiperka telefonu kuriu net trecdalio funkciju ir galimybiu neisnaudoja, bet man nesuvokiama kaip galima imti toki rageli, kuris kiek metu vis \"tobulinamas\" vis updeitinamas ir vis nepatampa tikru daugiafunkciniu telefonu. o yra tiesiog ribota, ispusta, pop kulturos ikona? as nei uz kokia noske, nei uz samsunga. as nei uz nieka. esu visko isbandes ir obuolius tuos pacius, tad nebutina cia keltis kazkam ir vaziuoti ant zmoniu, kad tipo tie kas smeizia net nera ciupineja? kas is to ciupinejau, turejau, jeigu daigtas turi tarnauti man ir tenkinti mano poreikius o to nedaro tai kokio b.$% jis man reikalingas toks ir kam isviso jis tikes? tikrai gerai prekei nereikia reklamos, ipatingai tokios drastiskos ir ant kiekvieno kampo grudancios i galva tau kad butinai reikia pirkti tik tai.
    elementarus pavydziai visokie vanish ir visas kitas slamstas? kiek ji galima reklamuoti, jeigu jis toks geras produktas tai kodel stovi lentynos uzverstos juom, o zmones kaip naudojo ukiska muila taip ir naudoja kaip demiu isemeja elementaru? cia smulkus pavyzdis is nesamoniu juros kuri dar vadinama marketingu – arba perfrazuokim – zmogaus potraukio skatinimu tam, ko jam dazniausiai visai net nereikia!

    kas nores supras.

  17. nanoWorld parašė:

    >>Pasisiauses

    Oij patikek, tavo logika kur kas panasesne i vaiko , visi tik ir \"pavydi\" ir \"nekencia\" apple 😀 – net juokas sueme. Taip pat prie ko cia objektyvumas komentaruose? Ka cia nepriklausomi IT analitikai komentuoja dabar? Cia visi raso ka galvoja, tam ir SKIRTI KOMENTARAI.

    Na, gal kam nors taip ir yra – nesigincysiu, bet asmeniskai man tikrai nusispjaut i ta Apple, nei as ja megstu, nei nekenciu nei dar ka nors. Sakau ka pats pastebiu, o pastebiu tai kad ju tie suvaziavimai labai panasus i sektu susirinkimus, kuriu video galima rasti tiek iente tiek manau ne vienas ir per TV esat mates 🙂 na bet tikrai. Vienas scenoje pasako \"tai nuostabu\" saleje ovacijos. \"Tai tobula\" saleje ovacijos, nors kalba eina apie koki nors nauja dar niekam nebandyta produkta – labai panasu i sekta 🙂

    Kokia mano asmenine nuomuone apie Apple? Manau, kad jie gamina labai patogius ir patrauklius produktus butent paprastiems vartotojams, kurie yra tinginiai, nenori mokytis ir galvoti, nori visko cia iskart ir graziai, ir uz tai is ju imama nepagristai auskta kaina, taciau nereikia fantazuoti ir kliedeti, jog, pavyzdziui, Apple kompiuteriai yra patys geriausi profesionaliam darbui ( tai labai daznai akcentuoja Apple megejai), kuomet juose didzioji dalis profesionalios specializuotos programines irangos (modeiavimo aplinkos, projektavimo aplinkos) net neveikia. Get real.

    Na va. Dabar kai koks lrytas.lt forumo narys gali sureaguoti puses puslapio ilgio zinute su savo fantazijomis bet deja as daugiau sioje temoje nekomentuosiu – jau pasakiau ka norejau.

  18. valkins parašė:

    Matosi vien is komentaru skaiciaus viskas. Vieni kitiems kazka irodineja arba ne. Kas nori ir kam reikia – tas turi ar tures. Kas turi galva ant peciu – tas \"filtruoja\" kazkieno minima marketingo poveiki ir objektyviai viska ivertines (tikiuosi kaip kai kurie is cia) turi/tures arba neturi/netures iPhone.
    Kiekviena karta vis tas pats apie ta pati – gal baikit viena karta? Kam reikia daug funkciju – nekreipkit demesio i ta iPhone ir ziurekit i kitus telefonus (kompiuterius turbut, nes skambinimas ir sms juose labai maza procenta svarbos turi palyginus su kitu funkciju gausa, kuriu nezinoma kiek dar yra viename ar kitame aparate).
    Apie kokius atsiliepimus kalbate del antenos ir ekrano? Aklas pasitikejimas faktais… O jeigu \"pasuktumet\" smegeneles kitaip, ir prisimintumet kiek jau iPhone 4 parduota palyginus su atsiliepimu skaiciumi? Norit pasakyti kad nepriimtinas nei vienas procentas kokiu tai defektu is visu isleistu iPhone skaiciaus? Kur neisvengiamos paklaidos ar gedimu dispersinis pasiskirstymas? Siuolaikines techologijos dispersine sklaida mazina ir tuo paciu didina kokybisku gaminiu santykini skaiciu.
    Antena? Kas jai blogai? Uz keliu dienu iseis naujas softas ir nebeliks problemos, sakyciau kad tai hardware problema, tada patyleciau…
    Ekranas? Ir kas jam blogai? Kur fizika, galu gale inzinerija? Kaip manote, stiklo sluoksniu naturalus \"dziuvimas\" ir del to demiu ar ko ten susidarymas yra nesamone?
    Viskas yra paaiskinama, mielieji, gi realiam pasaulyje gyvenam.
    Zinoma, tai nepatogumai, bet tai yra nulis, kuris nustelbiamas tolimesniu naudojimusi telefonu (cia kalbu apie tuos, kurie naudojasi iPhone ir jo pilnai pakanka vienokiems ir kitokiems poreikiams).
    Blogai, kad daugelis neisigilina i tema ar jos tam tikrus aspektus.
    Rekomenduociau bent momentui \"pabuti\" Cekuoliais 🙂
    Marketingas buvo, yra ir bus. Taip kaip reklama ir kiti marketingo sudedamieji dalykai.
    \"Smegenu plovimas\" – kai kam tas veikia. Bet reikia vadovautis savo galva ir tas plovimas bus tik suprantamas, bet ne tuoleruojamas.
    Beje, \"pririsimas\" prie iTunes softo? Tai yra tikrai patogu, kai viskas \"surista\" i viena, o tai reiskia stabiluma, ne? Jei kam tas trukdo, patys susipratot tikiuosi, kad iPhone ne jums.
    Reklama? Tai naturalu, tik zinoma ne per daug. O del muilo – truputi i tema bet pro sali.
    Peace.

  19. Pasisiauses parašė:

    Oho… mane stebina šitoks nusistatymas… Stebina ir asmeniniai įžeidinėjimai 🙂

    Kas ką nori tą ir perka, tik kažkam LABAI jau skauda, kad kitas nusiperka iPhone, o ne Nokia. Ir tą savo skausmą ateina išlieti kiekvienoje naujienoje apie Apple. O dar jūs iPhone turėtojus sektantais vadinate. Kodėl nematote savęs? Jūs juk išvis nepažįstamiems žmonėms visokias etiketes klijuojat.. Ar gali būti labiau aklas ir arogantiškas mąstymas?
    Galų gale patys vis apie poreikius šnekat… Vienam nepatinka iTunes, kitam būtina galimybė siuntinėti failus pe BT. OK, tai vadinasi iPhone ne jums ir jūs jo neperkat. Viskas. Kur problemos? Man nepatinka Nokia – aš neperku ir neieškau progos, kad galėčiau šį gamintoją išdėti į šuns dienas ir dar pareikšti, kad Nokia turėtojai yra tokie ir anokie…
    Žinot kodėl? Nes aš esu už PASIRINKIMO laisvę.
    Įsivaizduokit kaip apgailėtinai atrodytumėt realiame gyvenime:
    Prieina koks nanoWorld prie nepažįstamo žmogaus pvz stotelėje ir pamatęs iPhone telefoną jo rankose, pradeda jam aiškinti – \"tu turi iPhone? tai tu esi durnas!! tu reklamos auka, tinginys, bukas nemokša ir išvis tau smegenys praplautos debile!!\"
    Jeigu kas nors Kaune pamatysit žmogelį su iPod touch rankoj ir juodomis Thomson ausinėmis ant galvos, nepasikuklinkite prieiti ir apšviesti mane, koks durnas aš esu ir koks šūdas yra mano ipodas 😀

  20. ironvolf parašė:

    Kam apšviesti jei ir pats tą gerai žinai?

  21. Holdem parašė:

    Nu parodykite telefona geresni uz iphone, kuri jus patys naudojate, o ne galvojat, tiesiog kad jis turetu but geresnis. Avys, marionetes – wtf? Niekad nenaudojes geresnio tel uz iphone, nei joks n97 geresnis, nei nzn kas.

  22. SB parašė:

    Holdem>Esu bandes iPhone 3G, iPhone 3GS, net neabejoju, kad išbandysiu ir iPhone 4. Geresni telefonai, mano nuomone, yra HTC Desire, Google Nexus One. Tokiu galima surast ir Samsung stovykloje, nors ju bandyti, deja, neteko. Man jau vien Adobe Flash nebuvimas pavercia visa iPhone serija i nieko verta, neva Styvas pasake, kad AF neturi ateities. Galbut, kas zino, gal tie patys Apple bankrutuos. Nematau jokiu realiu galimybiu, kad per artimiausius 3 metus Adobe Flash dings, o ka tie iPhone\’u savininkai darys? Ir toliau nematys pilnų svetainių, net neabejoju, kad pasirodys po metų ir iPhone 4G, ir tame nebus Flash. Ne išmanusis telefonas, o kažkoks šlamštas, kaip ir visa serija.

  23. Holdem parašė:

    Nu va, butu bene geriausias komentaras, bet tas paskutinis sakinys vistiek lempinis. Vien del Flasho negalima taip vienareiksmiskai teigti kazkoks slamstas, nes jis realiai nera slamstas.

  24. Pasisiauses parašė:

    Nenoriu nieko įžeisti, bet kuo toliau, tuo man akivaizdžiau matosi, kad didžioji dalis šių komentatorių išvis yra nepilnamečiai dar 🙂
    Tai labai puikiai paaiškintų žemą kultūros lygį ir nemokėjimą gerbti pašnekovo pozicijos 🙂

  25. adijux parašė:

    iŠūdas? O gal iPavydas? 🙂

    Kaip visada naujienose apie Apple užsimezga aršūs karai. Juk niekas neliepia pirkti ir liaupsinti Apple gaminių. Nereikia piršti savo numonės kitiems. Jeigu žmonės turi pinigų ir džiaugiasi tuo, ką nusiperka, tai kodėl jums širdis skauda? Atsipalaiduokit truputį. 🙂

  26. cepukas parašė:

    nu kaip visisko meslo kuris visai neduzta ir nesibraizo,tai jau labai gerai :DDDD

  27. cepukas parašė:

    todel skauda,kad zmones visai beviltiski ir idiotai

  28. ironvolf parašė:

    adijux
    Prie ko čia pavydas? Gal tu mėšlo ir pavydi kam nors, bet gi ne problema, pilna skelbimų kur dovanoja mėšlą, kiti dar ir atveža į namus rašo. Aš niekaip nesuprantu kam mokėt tokias bapkes už bugova tel. be flasho, be ryšio ir puliuojančiu ekranu? Man tai grynai iŠūdas. Jokio pavydo, tiesiog tokia mano nuomonė apie šį ale \"išmanujį\" fuflafoną.

  29. ironvolf parašė:

    Pasisiausias nediskriminuok nepilnamečių, jie irgi turi nuomonę, tuo labiau telefonas ne su n-18 ženklu. 🙂 Gal klystu?
    O kaip jie tą nuomonę išsako jų reikalas. Šiuolaikinė LT kultūra tragiška aplamai, manau dar daug gyvent tokiai valstybei, kol turės tikrą kultūrą. Pakanka delfio komentarus paskaityt, tai čia dar nieko palyginus su ten. 🙂

  30. valkins parašė:

    SB – \"straipsnio\" (jeigu taip galima pavadinti) autorius, o komentarai tai…
    iŠūdas, fuflafonas ir dar bala žino kas – kas čia per apibūdinimai? Kas nutiko žmonės? Kas nepatinka, valdžia ar pinigai?
    Nieko nesuprantu – skambinti galima, SMS rašyti galima – telefonas su savo pagrindinėmis funkcijomis, kaip ir visi kiti, bet kažkodėl jie ne \"šūdai\". Manau jūs tesugebate tik pasakyti \"šūdas\", o logiško paaiškinimo nėra. Beviltiški absurdėliai.
    Flash? Tam yra nešiojami kompiuteriai, jei jau taip \"masyviai\" reikia flasho. Su flasho ateitimi taip pat neaišku, nes per didelio balasto laivui tikrai nereikia. Stabdžių ir \"lago\" šaltinis tas flash, nekalbant apie kitus niuansus.
    Išsiblaivykit, atsigerkit mineralinio, ir tik tada \"kuomentuokit\".
    Peace.

  31. pingve parašė:

    valkins man atrodo katik mirties nuosprendi pasirasei 😀

  32. RIVEJ parašė:

    naudojuosi dar pirmuoju 2G jau 3 metai ir nesiruošiu keisti, o kam? Iki to naudojausi SE. Nokia manau labiausiai nuvalkiotas brandas, kiek modelių prigaminta, dizaino ir t.t. iPhone skelbimuose kopijos, juk tiek kitų gamintojų neplagijuoja. Šiaip, jai pripratai prie PC, tai nepereisi prie Apple ir atvirkščiai. Manau tas pats ir su RR, nepersėsi prie audi vairo 🙂
    Namuose klausausi muzikos per B&O, pirma dėl dizaino įsigijau, bet pasirodo ir groja normaliai 🙂

  33. valkins parašė:

    \"pingve\", tu čia apie ką?
    Jeigu nori ką pasakyti – tai ir sakyk.

  34. ironvolf parašė:

    valkins
    su tokiais ryšio pribumbasais ir skambinti ir rašyti ne visad galima 😀
    Antra, jeigu sakai su flasho ateitimi neaišku, tai pasakyk ar su iPhone ateitimi aišku? Nieko nėra amžino, dėja.
    Flashui nešiojami kompiuteriai? Wtf? Man geriau kai viskas viename mažame įrenginyje, jug 21 amžius.

  35. Pasisiauses parašė:

    Flash telefone nėra jau toks reikalingas ir geras dalykas, kaip gali pasirodyt. Pagrindinės priežastys:
    – flash telefone žiauriai valgo baterją… (dažnas Android naudotojas laiko flash išjungtą ir įjungia tik kai prireikia)
    – video klipų žiūrėjimui puikiai tinka html5, kurį vis daugiau tarnybų pradeda naudoti. (kažkur skaičiau, kad apie 60 procentų visų video klipų internete yra ant H.264)
    – flash žaidimų telefone vistiek praktiškai neįmanoma žaisti, nes šie yra nepritaikyti touch ekranams.

  36. ironvolf parašė:

    Susišukuok :))))

  37. RIVEJ parašė:

    galėtų prie komentatorių rajoną ir amžių rodyti. 😉

  38. ironvolf parašė:

    Kas iš to? Pilna fake anketų atsirastų.

  39. pingve parašė:

    Tada visi rasytu Vilnius, 22 😀

  40. RIVEJ parašė:

    pagal ip, negi visi per proxi flegmuos?

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.