Apple rengiasi iPad pasirodymui

Liko visai nedaug laiko iki oficialaus Apple iPad įrenginio prekybos starto JAV, tad kompanija savo interneto svetainėje nusprendė paskelbti keletą vaizdo įrašų, kuriuose rodomos šio įrenginio galimybės. Tai leis potencialiems klientams artimiau susipažintu su planšetu.

Kaip žinia, Apple iPad be 3G ryšio palaikymo JAV jau bus galima įsigyti balandžio 3 dieną, tuo tarpu brangesnė jo versija su minėtos kartos ryšio moduliu pasirodys kiek vėliau balandžio mėnesį. Tuo pat metu prekyba iPad bus pradėta ir Europos rinkose.

Apple iPad galimybių ir programinės įrangos demonstraciją galite rasti čia, o siužetuose matomos ne tik nemokamos Apple suteiktos programos, tačiau ir kitų kompanijų siūlomi darbai, kuriuos jau iPad starto dieną bus galima įsigyti iš AppStore parduotuvės.

4 Komentarai

  1. crooked parašė:

    vienas draugas is anglijos gerai pasake vakar kai apie iPAD paklausiau – \"i would look so cool in the crowd with this fucking monster in my hands\" 😀

  2. PauliusBa parašė:

    pasigyrei, kad mat draugą Anglijoj susiradai 😀
    mano nuomone, šis daiktas paseno dar nepasirodęs.

  3. normaliai parašė:

    Mano nuomone ne mums spresti už Apple kompaniją. Aišku tai, kad Apple nepasitarė su ekspertais komentatoriais iš Lietuvos skaudina.

  4. developeris parašė:

    as pritariu , kad tai buvo lemiama apple klaida… 😀 O siaip savo pirkeja sitas dalykas tikrai ras , kaip ir visa kita apple produkcija , kad randa 🙂 nors man asmeniskai tai ji…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.