Apple šou: Ir konkurentų įrenginiai praranda ryšį!

Praėjusios savaitės pabaigoje surengtoje konferencijoje, kurioje pagaliau turėjo būti aptarta plačiai apkalbama Apple iPhone 4 išmaniojo telefono ryšio problema, buvo pripažinta, kad klaida padaryta, tačiau pastebėta, kad tokias klaidas daro ir konkurentai.

Apple pripažino, kad idealių produktų ir kompanijų nebūna, klysta visi. Dėl to, kad padidintų ryšį, kiekvienam pirkusiam Apple iPhone 4 kompanija nemokamai išsiųs pasirinktą telefono dėklą, o visiems tiems, kurie juos pirko, pinigai bus sugrąžinti. Kompanija taip pat pažymėjo, kad problema nėra tokia masinė, kaip gali pasirodyti, nes ryšio pradingimo problema skundžiasi tik 0,55 procento klientų, kurie paskambina į pagalbos liniją.

Įdomiausia konferencijos dalis buvo ne Styvo Jobso pokalbių šou, ar visiems dalijami nemokami dėklai, tačiau konkurentų telefonų išbandymas. Kompanija pateikė penkis įrašus, kuriuose matote Apple iPhone 4, Apple iPhone 3GS, Samsung Omnia II, BlackBerry Bold 9700 ir HTC Droid Eris ryšio pradingimo testą. Nepaisant to, kad iPhone 4 silpnoji vieta spaudžiama nedaug, ryšį telefonas vis tiek praranda, tuo tarpu drebančia ranka spaudžiami kiti telefonai taipogi, kaip bebūtų keista, praranda ryšį.

Ką tai įrodė? Kad ir kiti telefonai turi tokias pat bėdas, o idealių telefonų nėra ir nebuvo, nes visi jie turi jautrius taškus. Tiesa pasakius man neteko bandyti Samsung Omnia II, BlackBerry Bold 9700 ar HTC Droid Eris, tačiau HTC Hero bandžiau laikyti visaip, ryšys nedingo. Kiek nuliūdau, nes mano telefonas neturi tokios įmantrios sistemos, kaip Apple iPhone 4.

Apple net sukūrė specialių puslapį apjuodinti konkurentus, kurį galite rasti čia. Jei jums kyla kokių nors problemų, ar jūs tiesiog nemėgstate, kaip ir aš, Apple QuickTime, video įrašus galite pažiūrėti ir čia.

6 Komentarai

  1. developeris parašė:

    Apgailetina…

  2. NForce parašė:

    Mano HTC Tattoo, deja, irgi neturi šios funkcijos. Visaip bandžiau, nepavyko. Kreipsiuos į HTC, kad sutvarkytų

  3. Press parašė:

    joooo, praverciau apple puslapi iki pat galo! ir mane sueme juokas perskaicius sita sakini:
    \"Apple has invested more than $100 million building its advanced antenna design and test labs. Our engineers have logged thousands of hours designing and testing iPhone 4 in these state-of-the-art facilities.\" jau geriau butu butu tuos pinigus investave kitur. pvz geresniam antenos ispildymui
    kitas dalykas net ir tokiose apple video, yra labai paprastai *krusamas* zmogaus protas… ty. spalvomis.
    Apple telefonai-sviesios spalvos, konkurentai-tamsios.
    ( http://www.alfa.lt/straipsnis/147673/?Spalvu.terapija..pagalba.kunui.ir.sielai=2007-09-25_17-12 )

  4. Pasisiauses parašė:

    O ką jiems dar sakyti, kai iš tikrųjų ne jų vienų telefonas įmantriai paėmus praranda ryšį…
    http://www.technobuffalo.com/blog/mobile-devices/iphone-death-grip-tested-on-7-new-handsets

  5. developeris parašė:

    na ir kas is to ? yra daugybe telefonu kurie to rysio nepraranda , tik ju aisku nerodo 🙂 zodziu esme tokia , kad cia yra baisus fail`as , kai telefonas nesugeba net savo elementariu funkciju atlikti jeigu jis nera ten specialiai laikomas … O toks pasiteisinimas , kad ne musu vienu telefonas failin`a tai man isvis nesuprantamas yra 🙂

  6. SB parašė:

    Cia Apple susimove kaip reikiant. Kol kas nesu girdejas, kad Nokia praranda rysi, o RIM sako, kad tas testas didziausia nesamone, nes nei vienas klientas nera grazines telefone del tokiu problemu. Tai tiesiog didele Apple klaida, kuria bandys taisyt savais deklais.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.