„Apple Watch“ kaina prasidės nuo 349$

Vakar galiausiai buvo pristatytos trijų pagrindinių „Apple Watch“išmaniųjų laikrodžių versijų kainos.

„Apple Watch Sport“ pagamintas iš specialaus lengvo aliuminio lydinio, kuris yra 60% tvirtesnis nei įprastas lydinys. Siūlomos 38mm ir 42mm dydžių versijos, kurios atitinkamai kainuos 349$ ir 399$, galima rinktis iš 5 spalvinių variantų.

Klasikinio modelio „Apple Watch“ versija turi plieninį korpusą, jo kaina didžiąja dalimi priklausys nuo to, kokią apyrankę rinksitės. 38mm dydžio modelis atsieis nuo 549$ iki 1049$, tuo tarpu 42mm variantas atitinkamai pabrangs nuo 599$ iki 1099$. Spėjama, kad tai bus populiariausias iš „Apple“ siūlomų laikrodžių dėl korpuso spalvų pasiūlos ir plataus 20 stilių apyrankių pasirinkimo.

Ir galiausiai „Apple Watch Edition“ laikrodžio, pagaminto iš 18K aukso, kaina prasidės nuo 10000$ (38mm) ir kils iki 12000$ (42mm).

Vartotojai galės išbandyti dvi paprastesnes „Apple Watch“ versijas daugelyje „Apple“ parduotuvių nuo balandžio 10 dienos. Būtent tą dieną bus pradedami priiminėti išankstiniai užsakymai, kurie bus pradedami vykdyti nuo balandžio 24 dienos. Pardavimai pirmiausiai prasidės Australijoje, Kanadoje, Kinijoje, Prancūzijoje, Vokietijoje, Honkonge, Japonijoje, Jungtinėje karalystėje ir Jungtinėse valstijose. 

3 Komentarai

  1. IFeelYou parašė:

    Turėtų būti neblogas. Žiūrėsim kaip su baterija.

  2. crooked parašė:

    nedaina man is kur tokia kaina jie isranda, laikrodi reikia krauti kas 6h, o kaina 350eu, ant kiek atsilupelis turi but kad pirkt toki suda?

  3. IFeelYou parašė:

    Ką tu čia svaigsti amžinai 🙂 Nei vieno testo dar nėra normalaus, o jis jau žino kas kiek reikia laikrodį kraut. Per pristatymą sakė kad baterija laikys 18 val. pilno naudojimo, tai yra visa diena ko pilnai užtenka. Pasikrauna per kelias valandas.
    Be to ne tokiems kaip tu tokie laikrodžiai ir skirti 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.