„ARC A350M“ yra stipriai apribojama Dynamic Tuning technologijos

ARC mobilių vaizdo plokščių išleidimas yra gan keistas, nes net apžvalgininkai negavo testavimo pavyzdžių, bet Korėjos YouTuber‘is, BullsLab, visgi turi nešiojamą kompiuterį su „ARC A350M“ vaizdo plokšte ir padarė labai įdomių testų. Jei trumpai, grafikos sparta yra stipriai apribojama Dynamic Tuning technologijos.

Dynamic Tuning technologija yra AMD SmartShift ar NVIDIA Dymamic Boost technologijos atitikmuo. Šios technologijos yra tam, kad paskirstytų energijos tieikimą tarp procesoriau ir grafikos procesoriaus. Ir suteiktų prioritetą tam komponentui, kuriam papildoma galia reikalinga labiau.

Kaip paaiškėjo iš darytų testų, išjungus Dunamic Tuning nešiojamas kompiuteris su A350M grafikos korta stipriai pagreitėjo, kadrų kiekis išaugo maždaug dvigubai. Žinoma, padidėjo ir grafikos posistemės ir procesoriaus energijos sąnaudos, o tuo pačiu ir dažnis. Kai tik nešiojami kompiuteriai su ARC grafika pateks pas didesnį kiekį apžvalgininkų visa ši situacija su Dynamic Tuning tikrai bus išsiaiškinta dar išsamiau.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.