„ARC A730M“ žaidimuose yra lėtesnė už RTX 3060

„Golden Pig Upgrade“ sukūrė trumpą vaizdo įrašą, kuriame lyginamos mobilios „ARC A730M“ ir „GeForce RTX 3060 vaizdo plokštės. Taip pat pateikiama išsami apžvalga „IT-Home“ svetainėje. Reikia paminėti, kad „Intel“ vaizdo plokštei buvo naudotos neoficialios tvarkyklės (30.0.101.1726), tad su naujesne programine įranga sparta gali pagerėti.

Bandant žaidimų spartą buvo naudojamas tas pats „Core i7-12700H“ procesorius, tad čia yra lygybė.  Gaila, bet A730M beveik visuose žaidimuose atsilieka nuo mobilios RTX 3060. Vienuose žaidimuose atsilikimas yra visai mažas, bet kituose labai didelis. Geriau viską galėsite įvertinti žiūrėdami į lentelę, kurioje nurodoma kiek RTX 3060 pirmauja prieš A730M.

Kita problema yra ta, kad „Intel“ dar tikrai reikia stipriai padirbėti su tvarkyklėmis, nes apžvalgininkai sako, kad kai kurie žaidimai net neveikia ar atsiranda įvairios klaidos. Tad galime teigti, kad tai ir yra priežastis dėl ko ARC vaizdo plokštės yra neišleidžiamos, nes su prastomis tvarkyklėmis „Intel“ tik susigadintų savo vardą, o atstatyti reputacijai prireiktų daug metų.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.